Prima pagina
Job, Reprezentant vanzari hosting
Despre istoria ASYnet, Servicii telecomunicatii
Cerere oferta servicii telecomunicatii
Download programe utile windows
Imagine Telefon pentru Plata prin SMS Autentificare
Contact Departament Service Calculatoare, Departament Sales
cerere oferta plata SMS
Servicii si suport IT Cablare structurata, Retele telecomunicatii, Proiectare Retea Proiectare retele telecomunicatii internet telefonie Hosting Web, Servere jocuri Counter Strike Portofoliu Software
     
 
Departament Call-center
 
Imagine Plata prin SMS
 
Formular Online 10% Reducere Service Calculatoare
 
Servicii IT
 
WI-FI, Retele Wireless, HOT-SPOT
 
Link exchange, Schimb banere link-uri
 
 
 
 

Despre noi

   
 
 

ASYnet parte componenta din firma ANNARSY, firma ce activeaza pe piata din Bacau inca din anul 2003 in domeniul sistemelor de telecomunicatii. Am fost primii care am implementat serviciul de internet residential sub numele de ASYnet. Ne-am dezvoltat si impreuna am reusit sa oferim cele mai bune servicii de pe piata bacauna.

Pornind din dorinta de a oferii noi servicii pe o piata nestandardizata, am reusit sa implementam noi termeni in domeniul IT precum testarea si dezvoltarea unor infrastructuri de date la o scara larga. Cu o experienta de 6 ani in domeniul IT si telecomunicatii ASYnet a dobandit o experienta suficient de mare incat sa acopere cele mai exigente cerinte.

 

 

Scurt istoric

Pentru multi dintre locuitorii bacauani numele de ASYnet este cunoscut inca din anul 2003, la fel si istoria companiei si a serviciilor noastre cu care am reusit sa ne afirmam inca de la inceput. Insa pentru cei care inca nu cunosc acest istoric va prezentam cateva repere.

  • In anul 2003 s-a inceput dezvoltarea retelei TCP/IP pentru partea de SUD a orasului Bacau.
  • In anul 2004 am inceput furnizarea de servicii de internet pe reteaua implementata, acesta fiind in expansiune;
  • Pana in anul 2005 am reusit sa realizam si sa implementam servicii de internet si intranet pentru aproximativ 300 de blocuri din orasul Bacau, astfel peste 700 de clienti beneficiau in acel moment de serviciile ASYnet.
  • In 2006 s-a continuat extinderea retelei ajungand sa acopere aproximativ 50 % din orasul Bacau.
  • Tot in 2006 am reusit sa fuzionam cu inca 2 mari firme din orasul Bacau, acoperind astfel pana la sfarsitul anului aproximativ 95 % din oras;
  • La sfarsitul anului 2006 ASYnet furniza servicii de internet si intranet precum si servicii de mentenanta retea pentru 1500 de clienti activi. Demarand un nou proiect de descongestionare trafic si asigurare Up-time si Backup la un standard ridicat, reteaua a suferit modificari majore, fiind inlocuite peste 20 de km de magistrale FTP cu fibra optica. Proiect care a ridicat un up-time al retelei ASYnet de pana la 98%.
  • La inceputul anului 2007 ASYnet a inceput colaborarea cu compania RCS & RDS, colaborare care a dezvoltat conceptul de FTTB (Fiber to tha Building)
  • In 2 ani de dezvoltare si colaborare am reusit sa oferim servicii de internet si service pentru peste 10 mii de clienti activi.
  • La sfarsitul anului 2008 ASYnet finalizeaza infrastructura FTTB,
  • In prezent ASYnet furnizeaza urmatoarele servicii: Proiectare si implementare retele cablu (date, voce, TV), service IT, consultare si mentenanta retele private, dezvoltare si implementare soft-uri si aplicatii de gestiune, gestionare servere, hosting, web designe.
 
   
Copyright © ASYnet 2010
 
Servicii de intretinere IT Externalizare IT Consultanta IT Abonamente service IT Retele telefonice Retele WAN Retele WLAN Retele LAN Instalare si configurare retele Optimizare servere
Administrare servere Monitorizare retele Email hosting Pachete gazduire VPS Servere dedicate Servere jocuri Aplicatii web Aplicatii e-commerce Aplicatii de gestiune Suport online
Link echange Free Wi-Fi Magazin online Despre noi Cerere oferta Download Contact