Prima pagina
Job, Reprezentant vanzari hosting
Despre istoria ASYnet, Servicii telecomunicatii
Cerere oferta servicii telecomunicatii
Download programe utile windows
Imagine Telefon pentru Plata prin SMS Autentificare
Contact Departament Service Calculatoare, Departament Sales
cerere oferta plata SMS
Servicii si suport IT Cablare structurata, Retele telecomunicatii, Proiectare Retea Proiectare retele telecomunicatii internet telefonie Hosting Web, Servere jocuri Counter Strike Portofoliu Software
     
 
Departament Call-center
 
Imagine Plata prin SMS
 
Formular Online 10% Reducere Service Calculatoare
 
Servicii IT
 
WI-FI, Retele Wireless, HOT-SPOT
 
Link exchange, Schimb banere link-uri
 
 
 
 

Retele WAN (WIDE ARE NETWORK)

   
 
Retele telefonice, Retele internet, Centrale telefonice Retele WLAN, Retele Wireless, Retele Internet Retele LAN, Retele WAN, Retele WIRELESS
   
 

Proiectare si implementare retele WAN

Serviciile pe care le oferim pentru realizarea cablarii structurate sunt:

 • Reducerea latentei retelei;
 • Decongestionarea traficului si prevenirea pierderilor de pachete;
 • Optimizarea latimii de banda;
 • Accesarea facila a aplicatiilor din birourile din teritoriu si sucursale.
 • Instalare patch panel si patch cord-uri;
 • Testare cabluri si conectica.

Serviciile pe care le oferim pentru service-ul cablarii structurate sunt:

 • Remediere probleme legate de cablare si mufare.

 

Ce iti oferim ?

Echipa de profesionisti din departamentul ASYnet va sta la dispozitie in regim 24/7 pentru orice intrebare legata de o arhitectura Wide Area Network. Solutiile noastre de implementare va pot ajuta pentru a va conecta doua sau mai multe birouri, aflate in locatii diferite, sau pentru a va asigura conectivitate la Internet folosind o solutie wireless de distanta (>500m).

Te ajutam sa realizezi reteaua de calculatoare a firmei tale, pornind de la etapa de planificare si proiectare a acesteia, pentru ca tu sa beneficiezi de o retea eficienta, construita la standarde internationale.

Beneficiezi de serviciile noastre complete de cablare structurata, indiferent de dimensiunea si arhitectura proiectului tau.

Pentru ca tu sa nu fi afectat de modificatile necesare extinderii retelei wan , iti punem la dispozitie cunostintele si resursele noastre, care vor rezolva problemele de capacitate a retelei wireless.

Nu lasa ca reteaua ta care nu mai functioneaza in parametrii optimi sa reduca eficienta angajatilor tai. Iti punem la dispozitie serviciul nostru de optimizare a retelelor, care iti va permite sa exploatezi la maximum avantajele pe care ti le confera reteaua firmei tale.

 

Retele WAN (Wide Area Network)

Solutiile de retele WAN au in vedere implementarea unei retele proprii si unitare pentru transmisiuni de date, voce si imagine, folosind acelasi suport de transmisiuni (radio, fibra optica, linii telefonice), cu posibilitati de prioritizare a traficului pentru anumite aplicatii.

Deoarece adaptam fiecare solutie nevoilor si cerintelor clientilor nostri, nu dispunem de un pret fix, acesta urmand a fi stabilit in urma unei analize preliminare. Puteti integra acest serviciu cu celelalte servicii dedicate retelelor, cablare structurata, intretinere, suport retele, sau cu oricare alt serviciu pe care il oferim, pentru a beneficia de reduceri substantiale.

Adesea o retea este definita de mai multe locatii fizice. Reteaua teritoriala (WAN) cuprinde multiple retele LAN care se afla in locuri geografice diferite. Pentru realizarea comunicatiilor exista diferite solutii, cum ar fi: liniile telefonice normale si inchiriate, legaturile prin satelit, transmisiile de date tip pachet etc. Reteaua teritoriala (WAN) poate fi simpla - prevazuta cu modemuri si cu acces la servere de la distanta pentru a permite conectarea utilizatorilor - sau complexa, prin legarea sutelor de domenii de retea la mare distanta folosind routere si filtre pentru micsorarea costurilor si marirea vitezei de transmisie a datelor.

O retea extinsa - o retea metropolitana - Wide Area Network (WAN) - este o retea de calculatoare care acopera o suprafata mare - de dimensiune metropolitana, regionala sau chiar nationala. In comparatie cu o retea locala (LAN), o arhitectura de dimensiuni metropolitane foloseste o alta tehnologie pentru mentinerea conectivitatii la Internet (ex: Frame-Relay, ISDN).

Tehnologiile utilizate pentru implementarea unei retele WAN pot fi urmatoarele: ATM, X.25, Frame-Relay, solutii Circuit Switched sau Packet Switched sau conectivitate prin linii dedicate.

 

Leased line (linie dedicata)

Leased Line (linie dedicata) este o solutie bazata pe o conexiune digitala, permanenta care permite o legatura point-to-point cu o latime de banda dedicata. Conexiunile leased line sunt disponibile de regula la 64kbps, 128kbps, 256kbps, 512kbps sau 2Mbps. Va recomandam o solutie LN pentru:

 • Conectivitate intre retele de date si voce,
 • Solutii backbone pentru conexiunea la Internet.
 

Frame Relay

Solutiile Frame Relay au fost implementate pentru transferul in mod packet-switching de informatii, la nivel global. O astfel de conexiune este ideala pentru o rata de transfer mai mica de 2Mbps si poate fi utilizata in retelele de date, de voce sau video. Avantaje Frame Relay:

 • Variable-length packets - Pachete cu dimensiune variabila (Functie implementata pentru a permite un transfer de date mai flexibil
 • si mai eficient).

 • Statistical multiplexing - Tehnologie care aduce ca beneficii o utilizare mai eficienta a latimii de banda.
 

ATM

Solutiile ATM sunt ideale pentru traficul de voce sau video, intr-o latime de banda de cca 2Mbps. Este o tehnologie cell-switching, multiplexing care combina beneficiile circuit switching (capacitate garantata si latenta de transmisie constanta) cu packet switching (flexibilitate si eficienta in momentele cu trafic intens).

 

Avantajele WAN

Beneficiile serviciilor de instalare, administrare si intretinere de retele WAN:

 • Oferim o conexiune securizata, pentru transfer de date, voce sau video, intre birourile, reprezentantele sau sediile Dvs..
 • Nu este necesara supraincarcarea topologiei actuale in momentul in care o solutie WAN va poate scuti de acest proces, urmand apoi sa va aduca si securitatea de care aveti nevoie in transferul de date efectuat.
 • Performantele serviciului se pot monitoriza online prin rapoarte constante.
 
Copyright © ASYnet 2010
 
Servicii de intretinere IT Externalizare IT Consultanta IT Abonamente service IT Retele telefonice Retele WAN Retele WLAN Retele LAN Instalare si configurare retele Optimizare servere
Administrare servere Monitorizare retele Email hosting Pachete gazduire VPS Servere dedicate Servere jocuri Aplicatii web Aplicatii e-commerce Aplicatii de gestiune Suport online
Link echange Free Wi-Fi Magazin online Despre noi Cerere oferta Download Contact