Prima pagina
Job, Reprezentant vanzari hosting
Despre istoria ASYnet, Servicii telecomunicatii
Cerere oferta servicii telecomunicatii
Download programe utile windows
Imagine Telefon pentru Plata prin SMS Autentificare
Contact Departament Service Calculatoare, Departament Sales
cerere oferta plata SMS
Servicii si suport IT Cablare structurata, Retele telecomunicatii, Proiectare Retea Proiectare retele telecomunicatii internet telefonie Hosting Web, Servere jocuri Counter Strike Portofoliu Software
     
 
Departament Call-center
 
Imagine Plata prin SMS
 
Formular Online 10% Reducere Service Calculatoare
 
Servicii IT
 
WI-FI, Retele Wireless, HOT-SPOT
 
Link exchange, Schimb banere link-uri
 
 
 
 

Retele WLAN (Wireless Local Area Network)

   
 
Retele telefonice, Retele internet, Centrale telefonice Retele WAN, WIDE ARE NETWORK, WIRELESS Retele LAN, Retele WAN, Retele WIRELESS
   
 

Proiectare si implementare retele WLAN

Serviciile pe care le oferim pentru realizarea cablarii structurate sunt:

 • Proiectare retea, intocmire documentatie;
 • Instalare canal de cablu, montare cabluri necesare: UTP, FTP, SFTP;
 • Montare prize de retea si de telefonie;
 • Montare rack-uri pentru echipamente;
 • Instalare patch panel si patch cord-uri;
 • Testare cabluri si conectica.

Serviciile pe care le oferim pentru service-ul cablarii structurate sunt:

 • Remediere probleme legate de cablare si mufare.
 

Ce iti oferim ?

Te ajutam sa realizezi reteaua de calculatoare a firmei tale, pornind de la etapa de planificare si proiectare a acesteia, pentru ca tu sa beneficiezi de o retea eficienta, construita la standarde internationale.

Beneficiezi de serviciile noastre complete de cablare structurata, indiferent de dimensiunea si arhitectura proiectului tau.

Pentru ca tu sa nu fi afectat de modificatile necesare extinderii retelei tale, iti punem la dispozitie cunostintele si resursele noastre, care vor rezolva problemele de capacitate a retelei.

Nu lasa ca reteaua ta care nu mai functioneaza in parametrii optimi sa reduca eficienta angajatilor tai. Iti punem la dispozitie serviciul nostru de optimizare a retelelor, care iti va permite sa exploatezi la maximum avantajele pe care ti le confera reteaua firmei tale.

 

Retele WLAN (Wireless Local Area Networks)

O noua tehnologie in domeniul retelelor incearca sa se impuna in momentul actual , cea a retelelor LAN in locul cablurilor , ca mediu de transmisie a datelor , este luat de undele radio sau infrarosii . O retea WLAN (Wireless Local Area Network ) este un sistem flexibil de comunicatii de date , folosit ca o extensie sau o alternativa la reteaua LAN prin cablu , intr-o cladire sau un grup de cladiri apropiate . Folosind undele electromagnetice , dispozitivele WLAN transmit si primesc date prin aer , eliminand necesitatea cablurilor si transformand reteaua intr-un LAN mobil . Astfel , daca o firma are un WLAN , la mutarea in alt sediu nu este nevoie de cablari si gauriri in pereti si plafoane pe care acestea le presupun , ci pur si simplu se muta calculatoarele si reteaua poate functiona imediat . Ce-i drept , in general retelele WLAN se folosesc impreuna cu LAN-urile clasice , mai ales pentru parte de tiparire in retea pentru legatura la server . WLAN-urile folosesc unde electromagnetice din domeniul radio si infrarosu . Primul tip este cel mai raspandit , deoarece undele radio trec prin pereti si alte obiecte solide , pe cand radiatia infrarosu , ca si lumina nu poate strapunge obiectele opace si are o raza de acoperire mult mai mica . Totusi , si acest din urma tip este luat in considerare de unele solutii , pentru conectarea unor echipamente care nu se deplaseaza in timp ce se realizeaza transfer de date.

Dupa cum am spus , in majoritatea cazurilor este necesara o legatura intre WLAN si LAN . Acesta se realizeaza prin asa numitele puncte de acces (acces points , AP) . Un punct de acces , care este un emitator sau un receptor de unde radio se conecteaza la un LAN prin cablu . El primeste , stocheaza si transmite date de la/catre aparatele din WLAN si cele din LAN si are o raza de actiune care merge de la 30 pana la 300 de metri . De exemplu echipamentele Air Connect de la 3COM au o raza de actiune de 60 de metri , in cadrul unei cladiri cu birouri standard . Aceste echipamente , folosite in aer liber , desi nu sunt proiectate decat pentru folosirea in incaperi , ajung pana la 300 - 400 de metri .

 

Retele wireless

Divizia ASYnet va ofera pachete complete de servicii de instalare, administrare si intretinere pentru echipamente wireless pentru transfer de date, voce sau video: planificare si consultanta, design si optimizare, integrare si implementare, management de retea, statistici si monitorizare, analiza log-uri sau securitate si liste de acces.

 

Tehnologie 802.11x

Tehnologia IEEE 802.11x (Wi-Fi) este cunoscuta ca fiind cea mai utilizata in domeniul retelelor wireless. Termenul IEEE 802.11 defineste si un set de standarde LAN/WLAN dezvoltate de catre comitetul IEEE LAN/MAN referitoare deasemenea la solutiile Wi-Fi. Tipurile de tehnologii incluse pana in momentul de fata in familia 802.11x sunt urmatoarele:

 • 802.11 (Legacy): Eliberat in anul 1997, frecventa de lucru: 2.4-2.5 GHz, rata (medie): 1Mbps, rata maxima: 2Mbps.
 • 802.11a: Anuntat in anul 1999, frecventa de lucru: 5.15-5.35/5.47-5.725/5.725-5.875GHz, rata (medie): 25Mbps, rata maxima: 54Mbps, suprafata interioara si exterioara de acoperire: ~25 metri - ~75 metri.
 • 802.11b: Functional din anul 1999, frecventa de lucru: 2.4-2.5GHz, rata (medie): 6.5 Mbps, rata maxima: 11Mbps, suprafata interioara si exterioara de acoperire: ~35 metri - ~100 metri.
 • 802.11g: Eliberat din anul 2003, frecventa de lucru: 2.4-2.5GHz, rata (medie): 25Mbps, rata maxima: 54Mbps, suprafata interioara si exterioara de acoperire: ~25 metri - ~75 metri
 • 802.11n: Inca in stadiul de dezvoltare, frecventa de lucru: 2.4GHz sau 5GHz, rata (medie): 200Mbps, rata maxima: 540Mbps, suprafata de acoperire: ~50 metri - ~125 metri
 

Retea wireless - Retea fara fir

Serviciile ASYnet de integrare si implementare sunt rapide si eficiente, in acest mod, putem oferi incredere si satisfactie. Datorita echipei noastre de ingineri de retea, cu experienta si resursele de care dam dovada, va puteti astepta la un rezultat rapid, de calitate si in costuri optime. Serviciile de implementare includ:

 • Analiza si strategie de implementare
 • Design si implementare de proiect.
 • Instalare, testare si integrare.
 • Solutii de audit.
 

Varietate de solutii

Inginerii ASYnet ofera servicii de retea complete pentru toate tehnologiile des utilizate, incepand de la frecventa radio (RF - Radio Frequency) - solutii Wi-Fi sau statii de transmisie si receptie, pana la tehnica si solutii pentru implementare de retea LAN, MAN sau WAN.

Latura de consultanta wireless acopera domeniile: CDMA, TDMA, GSM, tehnologie bazata pe protocolul IP cunoscuta si sub denumirea 802.11, solutii 3G, packet-based (transfer pe baza de pachete), sau retele UMTS.

Cu ajutorul echipei noastre, firma Dvs. poate beneficia de servicii complete, de calitate pe latura IT de comunicatii - wireless.

 

Planificare si consultanta

Serviciile complete de consultanta acopera analiza de piata, strategia de implementare si nivelul tehnologic. Experienta departamentului de administrare de retele radio reprezinta un beneficiu care luat in calcul, asigura rapiditatea si stabilitatea unui proiect, si eficianta de care va da dovada in momentul in care va intra in productie. Serviciile noastre includ:

 • Evaluarea de resurse si necesitati.
 • Analiza de piata, GIS si strategie de implementare.
 • Monitorizare de trafic, optimizare.
 • Securitate - solutii de securizare si audit.
 • Solutii de migrare - tehnologie de comunicatii.
 • Rapoarte tehnice.
 
Copyright © ASYnet 2010
 
Servicii de intretinere IT Externalizare IT Consultanta IT Abonamente service IT Retele telefonice Retele WAN Retele WLAN Retele LAN Instalare si configurare retele Optimizare servere
Administrare servere Monitorizare retele Email hosting Pachete gazduire VPS Servere dedicate Servere jocuri Aplicatii web Aplicatii e-commerce Aplicatii de gestiune Suport online
Link echange Free Wi-Fi Magazin online Despre noi Cerere oferta Download Contact