Prima pagina
Job, Reprezentant vanzari hosting
Despre istoria ASYnet, Servicii telecomunicatii
Cerere oferta servicii telecomunicatii
Download programe utile windows
Imagine Telefon pentru Plata prin SMS Autentificare
Contact Departament Service Calculatoare, Departament Sales
cerere oferta plata SMS
Servicii si suport IT Cablare structurata, Retele telecomunicatii, Proiectare Retea Proiectare retele telecomunicatii internet telefonie Hosting Web, Servere jocuri Counter Strike Portofoliu Software
     
 
Departament Call-center
 
Imagine Plata prin SMS
 
Formular Online 10% Reducere Service Calculatoare
 
Servicii IT
 
WI-FI, Retele Wireless, HOT-SPOT
 
Link exchange, Schimb banere link-uri
 
 
 
 

Externalizare IT

   
 
Service si intretinere calculatoare Consultanta IT Abonamente
   
 
 

Pentru micile intreprinderi angajarea de personal specializat in domeniul telecomunicatiilor este o provocare dificila atat din punct de vedere financiar cat si datorita imposibilitatii evaluarii corecte specialistilor. Personalul aferent departamentului IT are o rata de rotatie destul de mare iar la fiecare plecare apar disfunctionalitati datorita transmiterii ingreunate sau incomplete a cunostintelor specifice.

Acestea sunt motivele pentru care tot mai multe companii mici si mijlocii aleg solutia de externalizare partiala sau completa a intregului sector IT.

Prin externalizareIT obtineti costuri scazute pentru departamentul IT si garantia pastrarii cunostintelor specifice a sistemelor dumneavoastra informatice in baza noastra de date si folosirea lor indiferent de operator. Veti beneficia de asemenea de personal cu o experienta vasta, dobandita prin rezolvarea unui numar mare de probleme precum si de timpi foarte buni de raspuns datorita folosirii unei baze de date de solutii deja testate.

 

Externalizand serviciile IT dispar impozitele si taxele aditionale salariului pentru un administrator IT, care aproape va dubleaza costurile.Costurile mult mai mici decat in cazul unui administrator de retea intern!

Contractul de service calculatoare include si interventii de asistenta tehnica la cerere de câte ori este necesar. Numarul solicitarilor pentru remedierea defectiunilor IT este nelimitat insa solutia de remediere este aleasa de catre reprezentantii ASYnet (telefonic, e-mail, interventii de la distanta, deplasari la sediul clientului).

Pentru persoanele fizice si firmele cu care nu avem incheiat un contract de intretinere, putem realiza interventii la sediul dumneavoastra pentru depanare hardware si software.

Detalii privind interventiile

 • Depanarile hardware presupun:

  • constatarea - identificarea componentei defecte;
  • reparatia - inlocuirea componentei defecte pe loc (in caz de urgenta, daca dispunem de componenta respectiva) sau ulterior dupa achizitionarea componentei in cauza;
  • testarea - verificarea sistemului in noua configuratie.
 • Depanarile software presupun:

  • instalarea - instalarea si configurarea de sisteme de operare (Windows) programe software etc.;
  • devirusarea - scanarea sistemelor infectate, devirusarea si asigurarea securitatii sistemului;
  • optimizarea - verificarea sistemului in noua configuratie


Costurile interventiilor

 • Costurile transportului si manopera pentru repararea echipamentelor sunt incluse in contravaloarea costurilor de interventie.
 • Costul echipamentelor achizitionate pentru solutionarea problemei IT va fi suportat de catre client.
 • Manopera pentru repararea echipamentelor este inclusa in contravaloarea costurilor de interventie
 • facturarea se realizeaza la sfarsit lucrarii de service pc iar pretul este de:
 • Firme: 15 €/ora
 • Persoane fizice: 10 €/ora

Alaturi de serviciile de service calculatoare si intretinere retea calculatoare, securizare si recuperare date, suport tehnic IT telefonic si online, consultanta IT si audit de specialitate va punem la dispozitie experienta si competenta tehnica a echipei IT-Service castigate in cei 7 ani de activitate!

O echipa de specialisti IT este mai buna decat un singur specialist in service calculatoare!
Fiecare membru al echipei noastre de profesionisti este specializat pe un anumit domeniu IT.

 

Externalizarea serviciilor IT ale companiei este intotdeauna in interesul dumneavoastra deoarece echipa noastra va garanteaza:

1. Reducerea costurilor cu intretinerea echipamentelor IT si retelei. Cu siguranta veti plati mult mai putin decat angajand personal specializat in IT - pentru serviciile noastre nu trebuie sa achitati asigurari sociale, concedii medicale sau de odihna si veti avea continuitate in prestarea serviciilor;

2. Siguranta ca primiti mereu sfaturi profesionale, testate intr-o multitudine de cazuri;

3. Imbunatatirea timpului de lucru al angajatilor;

4. Imbunatatirea performantelor sistemului informatic si optimizarea sistemelor de operare. Asistenta tehnica in utilizarea aplicatiilor software;

5. Asigurarea functionarii permanente si corecte a intregului sistem informatic;

6. Prevenirea situatiilor neplacute si defectiunilor nedorite care va tulbura activitatea;

7. Depanare profesionala hardware si software. Posibilitatea de a remedia rapid problemele de orice natura ivite.

   
 

Ce inseamna Externalizare IT ?  

  Termenul este traducerea in limba romana a expresiei IT Outsourcing din limba engleza, expresie pe care cei din vest o cunosc de aproape 20 de ani. Din punct de vedere comercial, Externalizarea IT sau IT Outsourcing, asa cum ne place noua sa spunem, este ca o salvare pentru marea majoritate a companiilor din Romania atunci cand vorbim de reducerea cheltuielilor sau de calitatea serviciilor.
   
 

De ce ?  

  Simplu. Daca detineti un departament IT, va faceti foarte multe griji legate de angajati, de salariile angajatilor care lucreaza in departament, de conditiile ce le puteti oferi pentru ei. In marea majoritate a departamentelor IT din companiile romanesti lucreaza cel putin doua persoane, ceea ce inseamna ca un manager plateste minim 2000 RON pentru a tine acel departament. Externalizarea IT-ului devine o solutie foarte buna din toate punctele de vedere in companii.
   
 

Ce avantaje are compania mea daca semnez un contract de Externalizare IT ?  

  Mult mai multe decat cu un departament IT. Atunci cand detineti un departament IT aveti doar cateva persoane in acel departament. Ce fac acele persoane daca se lovesc de o problema prea "grea" pentru cunostintele lor ? In mod sigur o sa apeleze la prieteni sau la alte cunostinte din exteriorul companiei pentru ajutor, ceea ce pentru dumneavoastra nu ar fi tocmai bine. Atunci cand aveti un contract cu o companie ce ofera servicii de Externalizare IT nu o sa aveti astfel de probleme. In cadrul ASYnet Service exista cel putin 10 persoane cu o vasta cultura in domeniul IT si va pot ajuta sa va rezolvati problemele tehnice in cel mai scurt timp.
Consultantii din cadrul companiei de Externalizare IT sunt disponibili de fiecare data cand sunati, nu isi iau zile libere, lucreaza si in weekend daca este nevoie fara sa va ceara marire de salariu. Prin Externalizare IT centralizati tot ceea ce inseamna IT in companie, nu va enervati cu achizitiile de produse it si cu problemele tehnice. Gazduirea site-ului si hostingul e-mail-urilor sunt tot la noi, iar dumneavoastra deveniti un manager fericit. Costurile ce compania dumneavoastra trebuie sa le suporte sunt cu aproximativ 50% mai mici decat in cazul unui departament IT. Ca exemplu, daca detineti o companie cu 15 calculatoare si cateva imprimante o sa platiti un abonament lunar de aproximativ 100Euro, in functie de complexitatea retelei si de cunostintele angajatilor dumneavoastra in IT. Cu banii ce va raman de pe urma renuntarii la departamentul IT puteti sa va achizitionati aparatura noua in cadrul companiei, acolo unde cu siguruanta aveti nevoie de un monitor nou, un calculator nou sau de upgrade la unul din calculatoarele existente. Cheltuielile sunt deductibile integral, deoarece ASYnet Service va emite o factura lunara de Servicii IT.
   
 

Ce dezavantaje are compania mea daca semnez un contract de Externalizare IT ?  

  Ca in orice afacere, exista si dezavantaje. In cazul unui contract de Externalizare IT singurul dezavantaj este ca un consultant ajunge la dumneavoastra in aproximativ 1 ora de cand sunati, iar departamentul IT este acolo si poate sari imediat sa va ajute. Dar... intervine problema financiara, pentru consultantul nostru nu platiti taxe si impozite la stat si il puteti chema de cate ori doriti intr-o luna.O persoana din cadrul departamentului IT are un salariu fix lunar care cu siguruanta depaseste factura emisa de ASYnet Service.
Poate multi dintre manageri spun ca nu este rentabil sa iti externalizezi it-ul deoarece compania ce se va ocupa de calculatoare o sa aiba acces la datele de pe ele. Bun, dar o persoana care lucreaza acolo nu are acelasi acces ? In mod evident, consultantul care vine sa va ajute sa rezolvati problemele ce tin de IT sau sa va aduca monitorul nou, calculatorul sau orice alt produs achizitionat prin noi nu are timp si nici voie sa va citeasca documentele. (Este precizat si in contract o astfel de clauza). Asa cum a venit la dumneavoastra in companie sa va ajute, trebuie sa ajunga si in alte companii, sa ii ajute si pe cei de acolo. In concluzie, toate dezavantajele de la prima vedere vor deveni imediat doar avantaje pentru compania dumneavoastra.
   
 

Cum va dati seama daca o companie de Externalizare IT va ajuta cu adevarat ?  

  La inceput o sa vi se para ca toate companiile ce ofera servicii it sunt la fel, toti vor doar banii si nu vor sa faca nimic. Va puteti da singur seama daca ati gasit compania de care aveti nevoie abia in doua sau trei luni de la semnarea contractului, atunci cand trageti o linie si observati daca cei de la IT au venit la timp atunci cand ati sunat, daca au adus produsele solicitate intr-un timp relativ scurt, daca ati avut probleme cu e-mailul sau daca v-au vorbit frumos de fiecare data cand au venit sa va rezolve problemele IT din cadrul companiei.
Daca dupa tragerea aceastei linii imaginare ati observat ceva dubios, componente IT nejustificate sau costuri marite fara sa va dati seama la timp, schimbati firma de Servicii IT!
   
 

Cum procedez daca vreau un contract de Externalizare IT cu ASYnet Service ?  

 

Nu este nimic mai simplu si rapid. In momentul in care sunteti decis pentru a externaliza departamentul de it ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon:0744848923, 0771676306, 0334427800 sau mail la service@asynet.ro iar un consultant de vanzari o sa va propuna o intalnire in care sa stabiliti detaliile finale legate de contractul ce urmeaza sa il semnati.

Prin externalizare obtineti costuri scazute pentru IT si garantia pastrarii cunostintelor specifice a sistemelor dumneavoastra informatice in baza noastra de date si folosirea lor indiferent de operator. Veti beneficia de asemenea de personal cu o experienta vasta, dobandita prin rezolvarea unui numar mare de probleme precum si de timpi foarte buni de raspuns datorita folosirii unei baze de date de solutii deja testate.

Externalizand serviciile IT dispar impozitele si taxele aditionale salariului pentru un administrator IT, care aproape va dubleaza costurile.Costurile mult mai mici decat in cazul unui administrator de retea intern!

   
 

Avantajele externalizarii IT catre ASYnet Service

 
Folosind un angajat propriu Folosind serviciile IT ASYnet Service
Costuri
O persoana dedicata in firma dvs pe IT presupune pe langa costurile directe ca salariul net, plata taxelor aferente catre stat in valoare de aproximativ 40% din remuneratia lunara neta. Costurile IT devin mult mai vizibile cat timp toate serviciile sunt facturate si identificate ca atare
Este necesara alocarea unui calculator Serviciile transferate sunt utilizate doar la nevoie iar compania plateste doar pentru ce servicii sunt efectiv folosite
Este necesar alocarea unui telefon mobil si un abonament pentru el Un departament IT in regim outsourcing poate reduce costurile prin utilizarea experientei specialistilor pusi la dispozitia beneficiarului, fata de o organizatie ce ar trebuie sa-si mentina singura un numar mare de angajati proprii dedicati IT
Este necesara alocarea permanenta sau temporara a unei masini, a unui loc de parcare, birou, scaun si consumabile Toate costurile fixe (salarii, comunicatii, transport, pregatire) sunt suportate de noi
Este necesara pregatirea tehnica a angajatului respectiv  
Servicii
Expertiza limitata in cazul unei singure persoane Firmele ce ofera servicii de outsourcing realizeaza rapoarte de performanta pentru clientii lor
Rezolvari lente fara a fi cele recomandate Comunicarea intre directiile de business sunt imbunatatite la orice nivel si exista asigurarea ca resursele IT sunt folosite corespunzator
Controlul redus asupra activitatii managerului IT Furnizorii de servicii IT outsourcing pot asigura suport 24x7 la doar o fractiune din costul necesar unui departament intern
Suport tehnic pe perioada unui orar limitat Nivelele de performanta exprimate prin Service Level Agreements (SLA) pot fi stabilite si masurate
Nerespectarea in general a standardelor actuale  
Angajatii
Incapacitatea de a rezolva probleme IT pe perioada concediilor Nivelul si numarul angajatilor pot fi rapid adaptate pentru a intampina cerintele clientului, asadar sunt evitate sincopele ce apar in urma dezvoltarii afacerii sau a momentelor de fluctuatie a economiei
Fluctuatia personalului, lipsa unui suport pe aceasta perioada cat si pentru acomodare Consultantii furnizorului de servicii IT externalizate sunt mereu pregatiti pentru a fi la curent si folosi noile tehnologii
Activitatea de recrutare este mare consumatoare de timp si nu intotdeauna cu rezultatele scontate Suportul IT este permanent, fara a depinde de una sau doua persoane cheie (eliminarea sincopelor datorate concediilor sau demisiilor)
Pastrarea angajatului presupune pregatire tehnica permanenta la cursuri de profil = cost si timp Recomandarile clientilor nostri garanteaza stabilitatea serviciilor pe care pe oferim
Ce se intampla daca angajatul isi da demisia cu toate parolele si pleaca cu toate datele dvs ?  
Achizitii IT
Cumparand ocazional, preturile sunt cele mari de enduser In cazul serviciilor externalizate echipamentele si software-ul ce se vor folosi sunt standardizate, fapt ce duce la o economisire financiara si a timpului alocat
Lipsa experientei se poate transforma in bani irositi pe resurse inutile sau nesatisfacatoare Providerii de servicii IT externalizate colaboreaza doar cu furnizori testati, ceea ce imbunatateste calitatea serviciilor si a produselor livrate.
Intervine experienta personala in detrimentul raportului performanta / pret  
Preturi de achizitie la nivelul unui cumparator obisnuit  
Securitate
Experienta limitata Experienta si certificarile unei echipe intregi
Rezolvari doar pe perioada programului de lucru Sisteme de alerte 24/24
Lipsa frecventa de experienta duce la  evaluarea incorecta pentru a asigura continuarea in conditii critice a business-ului Existenta unui Business Continuity Plan
  Sistem organizat folosind proceduri de lucru
Alte servicii necesare
Gazduirea siteului se plateste separat Apeland la serviciile IT ASYnet Service, webhosting-ul externalizat e inclus in pret
Licentele de antivirus se platesc separat Apeland la serviciile IT ASYnet Service, primiti gratuit o licenta de antivirus pentru fiecare calculator
Filtrele antispam se platesc separat Apeland la serviciile IT ASYnet Service, beneficiati gratuit de un filtru antispam si de configurarea lui
Trebuie sa apelati la furnizori externi pentru realizarea unui site Echipa de dezvoltare WEB a ASYnet Design va sta la dispozitie permanent pentru consultanta
Trebuie sa apelati la furnizori externi pentru papetarie/birotica Echipa de vanzari a ASYnet va pune la dispozitie, prin magazinul nostru online, posibilitatea achizitionarii a peste 5000 de produse
   
Copyright © ASYnet 2010
 
Servicii de intretinere IT Externalizare IT Consultanta IT Abonamente service IT Retele telefonice Retele WAN Retele WLAN Retele LAN Instalare si configurare retele Optimizare servere
Administrare servere Monitorizare retele Email hosting Pachete gazduire VPS Servere dedicate Servere jocuri Aplicatii web Aplicatii e-commerce Aplicatii de gestiune Suport online
Link echange Free Wi-Fi Magazin online Despre noi Cerere oferta Download Contact