Prima pagina
Job, Reprezentant vanzari hosting
Despre istoria ASYnet, Servicii telecomunicatii
Cerere oferta servicii telecomunicatii
Download programe utile windows
Imagine Telefon pentru Plata prin SMS Autentificare
Contact Departament Service Calculatoare, Departament Sales
cerere oferta plata SMS
Servicii si suport IT Cablare structurata, Retele telecomunicatii, Proiectare Retea Proiectare retele telecomunicatii internet telefonie Hosting Web, Servere jocuri Counter Strike Portofoliu Software
     
 
Departament Call-center
 
Imagine Plata prin SMS
 
Formular Online 10% Reducere Service Calculatoare
 
Servicii IT
 
WI-FI, Retele Wireless, HOT-SPOT
 
Link exchange, Schimb banere link-uri
 
 
 
 

Hosting Email

   
 
Gazduire Web, Web Hosting, Hosting Jocuri Hosting VPS, Virtual Private Server Hosting Hosting Servere Dedicate, Dedicate Server Hosting Servere Jocuri, Server Counter Strike
   
   
 

Număr nelimitat de conturi de email

Planul de găzduire ASY EmailHosting iţi oferă gratuit oricâte conturi de email doreşti. Cu un număr nelimitat de conturi IMAP şi POP3, spaţiul tău de hosting se dezvoltă odată cu afacerea ta. Astfel, nu va trebui să-ţi schimbi pachetul de servicii in momentul in care vei avea nevoie de noi casute de email.

Ce este un serviciu de hosting Email?

Pentru a putea folosi un serviciu de email aveti nevoie de un furnizor de servicii email. Desi exista mute situri ce ofera servicii de email, de obicei permit doar crearea emailului de forma nume@furnizorul-tau.com . Mai mult, serviciile oferite nu se ridica la asteptarile utilizatorilor din punct de vedere al calitatii, securitatii si marimii contului.Unele din ele impun o limita de emailuri pe zi.

Servicii Email gratis vs. Servicii email comercial

Serviciile de email gratis castiga popularitate in fiecare zi – acestea fiind o solutie buna pentru corespondenta individuala. Cu un serviciu gratis de email orice persoana poate sa-si creeze propriile conturi de email. Cu toate acestea majoritatea serviciile de email gratis pot fi accesate doar de pe pagina furnizorului. Din pacate solutiile de hosting email gratuite nu se potrivesc pentru nevoile de email business. Furnizorii de email nu pot garanta securitatea si performanta serviciilor oferite. De asemenea serviciile de email gratuit nu au suport tehnic.


Fata de serviciile gratuite de email, serviciile de email oferite de companiile furnizoare de servicii de hosting sunt complete. Astfel, clientii pot rula corespondenta email prin serverele de hosting cu nivele mai mari de securitate si performanta. De asemenea serviciile de hosting email comerciale permit clientilor sa-si creeze conturi de email pe propriile domenii, sa faca forward la emailuri, sa foloseasca auto-respondere si alte multe facilitati.

Solutia de hosting email ASYMaillHosting

In mod diferit fata de furnizorii de email gratuit, ASYnet ofera un nivel de calitate superior la furnizarea de servicii email. Fiecare din planurile noastre de hosting va da oportunitatea de a folosi domeniile dumneavoastra, de exemplue mail@cel-mai-bun-domeniu.ro. Depinzand de planul ales de dumneavoastra puteti crea de la 1 – la nelimitate conturi de email.

Serviciul nostru este sigur si performant si ofera Forwarding, Liste de Mail, filtre de mail, functie de autoresponder, precum si antispam si antivirus si protectie SPF.

Pentru a acessa emailul puteti folosi serviciul de webmail ( ex.RoundCube,Horde), sau sa folositi programele instalate ce folosesc serverele SMTP, POP3 si IMAP oferite de noi Luati hosting profesional de email pentru dumneavoastra sau firma dumneavoastra in loc sa folositi un provider de email gratuit. Puteti chiar sa inregistrati un domeniu prin noi si sa aveti serviciul de email prin domeniul inregistrat.

 
 

Planul acesta este special pentru cei care au nevoie de un mare numar de casute email. De exemplu poate sunteti o firma care aveti destul de multi angajati, sau poate aveti doar foarte multi prieteni.

Administrarea conturilor de email o faceti dvs. personal online, doar din cateva clickuri. Puteti crea/sterge live conturi email, schimba parole, administra spatiul pentru conturile de email, administra liste de discutii si multe multe altele. Probabil nu va face placere sa stati toata ziua dupa providerul de internet, ca are tot felul de probleme, nici free mail nu este o solutie placuta cu 90% din mesaj este reclama...

Email-urile le administrati dvs. dupa gustul si dorintele dvs.! Pachetul email hosting va ofera controlul complet asupra contului pe care il platiti si suport profesional in caz de probleme. Deasemenea aveti inclus access webmail impreuna cu acest plan de hosting.

Servicii incluse in pachetul ASY Emailhosting:

SMTP- Pentru a transmite mesaje de mail poti folosi serviciul de mail SMTP de la ASY Emailhosting sau de la alt provider.

IMAP- poţi folosi software-ul tău favorit de email pentru a-ţi citi, trimite şi organiza mesajele direct pe serverul nostru.

AntiSpam -Filtrează mesajele nedorite şi dă undă verde celor binevenite cu ajutorul listelor albe şi negre personalizabile, ce pot fi utilizate atât la nivel de domeniu, de administratorii de sistem, cât şi la nivel individual, de utilizatorii diferitelor conturi de email create sub acelaşi domeniu.

Forward email-uri - Creează o adresă de email de la care să transmiţi mesaje către mai mulţi destinatari.

Webmail - Această funcţie iţi permite să-ţi verifici email-ul de oriunde în lume unde ai acces la Internet. Iţi poţi accesa contul de email prin SiteMail când călătoreşti, şi serviciile de email standard, precum Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird când eşti la birou.

Antivirus - Iţi oferim cel mai bun program antivirus care blochează atacurile maliţioase înainte de a ajunge in inbox-ul tău.

Autoresponder - Trimite un mesaj automat celor care te contactează atunci când lipseşti de la birou.

Conturi de Email POP3 - Acestea sunt conturile de email protejate cu parola care încarcă mesajele primite de pe serverele ASYnet. Funcţionează cu programe de email precum Microsoft Outlook, Eudora, Outlook Express, Netscape Mail şi altele.

Un inbox, adrese nelimitate - Poţi cumula oricât de multe adrese de email în acelaşi inbox.

Compatibil cu Microsoft Outlook - Folositi Outlook,Thunderbird,Apple Mail sau alte programe client de email cu serviciul nostru. Instalarea este simpla.

Blocati 100% din spam sau virusi - Configurati pana la 3 tehnologii de lupta de spam.

Suport Blackberry, Iphone si PDA - Puteti folosi in mod simplu Telefonul mobil pentru a accesa emailul din mers. Bucurativa de acces la email wireless de oriunde.

Acces la email prin IMAP, POP3, SMTP sau webmail - Cu serviciul nostru de email puteti accesa mesajele dumneavoastra de pe orice calculator de oriunde.

Uptime 99 % - Toate conturile noastre business de email se bucura de uptime 99.999%.

 

Discounturi de preturi pentru clienti mai mari

Daca afacerea dumneavoastra are mai mult de 100 GB, atunci va puteti califica pentru un discount pentru fiecare email.

 

Modalitati de plata:

  • La sucursalele bancilor partenere: Ing sau Bancpost
  • Ordin de plata
  • Mandat postal prin Posta Romana
 
 
Copyright © ASYnet 2010
 
Servicii de intretinere IT Externalizare IT Consultanta IT Abonamente service IT Retele telefonice Retele WAN Retele WLAN Retele LAN Instalare si configurare retele Optimizare servere
Administrare servere Monitorizare retele Email hosting Pachete gazduire VPS Servere dedicate Servere jocuri Aplicatii web Aplicatii e-commerce Aplicatii de gestiune Suport online
Link echange Free Wi-Fi Magazin online Despre noi Cerere oferta Download Contact