Prima pagina
Job, Reprezentant vanzari hosting
Despre istoria ASYnet, Servicii telecomunicatii
Cerere oferta servicii telecomunicatii
Download programe utile windows
Imagine Telefon pentru Plata prin SMS Autentificare
Contact Departament Service Calculatoare, Departament Sales
cerere oferta plata SMS
Servicii si suport IT Cablare structurata, Retele telecomunicatii, Proiectare Retea Proiectare retele telecomunicatii internet telefonie Hosting Web, Servere jocuri Counter Strike Portofoliu Software
     
 
Departament Call-center
 
Imagine Plata prin SMS
 
Formular Online 10% Reducere Service Calculatoare
 
Servicii IT
 
WI-FI, Retele Wireless, HOT-SPOT
 
Link exchange, Schimb banere link-uri
 
 
 
 

Hosting

   
 
Hosting Email, Email POP3, Email SMTP Gazduire Web, Web Hosting, Hosting Jocuri Hosting VPS, Virtual Private Server Hosting Hosting Servere Dedicate, Dedicate Server Hosting Servere Jocuri, Server Counter Strike
   
   
 
 

Cu ASYnet poti beneficia de:

 • Asistenta online si telefonic
 • Gazduire web pe servere cu Linux in sistem cluster
 • Instalare monitoare.
 • Instalare si configurare gratuita
 • Backup-uri zilnice
 • Servere in Romania
 • Panou pentru administrarea domeniilor
 • Cele mai mici preturi pentru gazduire
 • MySql, Email, FTP, Subdomenii, Domenii Add-On
 • 99.9% uptime garantat
 • Support in limba romana
 

Despre gazduire WEB

Orice domeniu web are nevoie de gazduire web pe server. In functie de necesitatile viitorului tau web site poti alege unul dintre pachetele de gazduire web disponibile in sectiunea Gazduire.

Gazduirea web iti ofera suportul pentru construirea unui web site, iti faciliteaza crearea si configurarea adreselor de email atasate numelui domeniului tau (ex: office@nume. adresa de e-mail este protejata de spamboĹŁi; ai nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ), te protejeaza de atacuri informatice, etc.

In cateva ore de la comanda domeniul web si pachetul tau de gazduire web vor fi disponibile.

Pentru administrare vei primi coordonatele de acces prin email si vei avea la dispozitie Panoul de Control Gazduire in limba romana pas cu pas.

Gazduire web de inalta calitate la un pret accesibil.

Daca aveti nevoie de gazduire, dar nu aveti nevoie de un server dedicat sau un VPS, planurile noastre de gazduire partajata sunt aici pentru dumneavoastra. Neavand nevoie sa administrati un server, dumneavoastra sunteti capabil sa va concentrati pe ceea ce conteaza mai mult: continutul si calitatea sitului. Protejati de garantia noastra de un uptime de 99.99% si protectia DdoS, dumneavoastra nu trebuie sa va faceti griji de inacesibilitatea site-ului, noi facem asta pentru dumneavoastra.

Sunteti un nou proprietar de site web? ASYnet va ofera ajutor atunci cand aveti nevoie - 24/7, la telefon, chat live si e-mail. Aveti nevoie de hosting flexibil si accesibil pentru un nou proiect? Serviciile ASYnet sunt disponibile in fiecare luna; noi nu o sa incercam sa va introducem intr-un contract prelungit. Cautati o gazduire web pe care puteti sa va bazati pentru un site cu o misiune critica? Noi avem patru niveluri de precautie pentru a mentine un uptime de 99.99% si pentru a pastra datele dumneavoastra in siguranta.

 

Garantia noastra

Scopul nostru este sa va impartasim o experienta de gazduire web lipsita de stres, prin infrastructura noastra fiabila, suport disponibil intotdeauna si unelte usor de utilizat. Suntem atat de siguri ca veti fi bucurosi de ceea ce noi oferim incat va oferim o garantie de 30 de zile a returnarii banilor.

 

Planuri de gazduire web

ASYnet ofera 3 versiuni ale planurilor noastre de gazduire web din care dumneavoastra puteti alege. Aceste planuri de gazduire web sunt concepute pentru oamenii care isi construiesc un site web pentru prima data, la fel ca si pentru administratorii web care necesita caracteristici avansate precum PHP si MySQL. Cel mai de baza plan de gazduire partajata este metoda perfecta pentru a va incepe propriul dumneavoastra site web pe Internet. Oferind 20 GB de stocare si 300 GB de transfer lunar pentru numai 3.95&#8364/luna. Acest pachet va ofera o metoda foarte eficienta din punct de vedere a costului, de a avea o prezenta buna pe Internet.

 
 
Copyright © ASYnet 2010
 
Servicii de intretinere IT Externalizare IT Consultanta IT Abonamente service IT Retele telefonice Retele WAN Retele WLAN Retele LAN Instalare si configurare retele Optimizare servere
Administrare servere Monitorizare retele Email hosting Pachete gazduire VPS Servere dedicate Servere jocuri Aplicatii web Aplicatii e-commerce Aplicatii de gestiune Suport online
Link echange Free Wi-Fi Magazin online Despre noi Cerere oferta Download Contact