Prima pagina
Job, Reprezentant vanzari hosting
Despre istoria ASYnet, Servicii telecomunicatii
Cerere oferta servicii telecomunicatii
Download programe utile windows
Imagine Telefon pentru Plata prin SMS Autentificare
Contact Departament Service Calculatoare, Departament Sales
cerere oferta plata SMS
Servicii si suport IT Cablare structurata, Retele telecomunicatii, Proiectare Retea Proiectare retele telecomunicatii internet telefonie Hosting Web, Servere jocuri Counter Strike Portofoliu Software
     
 
Departament Call-center
 
Imagine Plata prin SMS
 
Formular Online 10% Reducere Service Calculatoare
 
Servicii IT
 
WI-FI, Retele Wireless, HOT-SPOT
 
Link exchange, Schimb banere link-uri
 
 
 
 

Hosting Servere Dedicate

   
 
Hosting Email, Email POP3, Email SMTP Gazduire Web, Web Hosting, Hosting Jocuri Hosting VPS, Virtual Private Server Hosting Hosting Servere Jocuri, Server Counter Strike
   
 
   

Ce este un server Dedicat?

 

In mediul de afaceri cu web hosting, serverele dedicate, de asemena denumite hosting dedicat, sunt Rolls Royce. Un servere dedicat este este un calculator puternic care este folosit doar ca un server de retea; un singur calculator intr-o retea rezervata pentru nevoie de retea. Se refera la inchirierea si folosirea exclusiva a unui computer si furnizeaza servicii pentru doar un singur cont sau nume de domeniu.De aceea este doar pentru uzul unei singure organizatii, si este inchiriat si stocat in centrul de date al companiei de hosting.

Un server dedicat include un sistem de operare (in general o varianta de windows sau linux), un server web, software relevant (server SQL, Panou de control si altele) si conexiunea la internet, toate stocate in centrele de date ale companiei de web hosting. Hosting cu servere dedicate este tipic necesar pentru un site web sau un grup de situri legate care au nevoie de un trafic substantial. Serverul poate fi de obicei configurat si operat de la distanta de firma de hosting permitand personalizarea dupa nevoile clientilor. Un server dedicate poate fi alocat sa functioneze doar ca un server de resurse si nu poate fi folosite ca client.Este important de notat ca serverul este proprietatea furnizorului de servicii si nu aveti acces fizic la el.

Hosting dedicat de web este benefic la dezvoltarea unui business complex sau al unui site de e-commerce de nivel inalt deoarece acestea necesita mai mult spatiu si securitate – un server web dedicat afacerii dumneavoastra. Este cumparat de o firma cand vor mai mult control asupra serverului lor. Ei cumpara sau inchiriaza hardwareul de la firma de hosting care apoi ii asigura managementul si suportul. Conectivitatea internet este furnizata serverului, in multe cazuri mai mult de 10 sau 100 Mb/s Ethernet. Serverele dedicate sunt de obicei gazduite in centre de date, similare facilitatilor de colocare, furnizand surse de putere redundante si sisteme HVAC. Beneficiul financial cu hosting de servere dedicate ieftine este imens: investitii initiale mari nu sunt necesare.

Hostingul dedicat vine in doua variante: cu management si fara management. De obicei , planurile de hosting fara management includ hardware, sistem de operare, server web si conexiune net. Planurile cu management includ componentele de baza si orice altceva, singurul lucru care ar trebuie sa va ingrijoreze este situl si continutul sau.

Un server dedicat poate fi de asemenea un calculator care face managementul imprimantelor. Cu toate acestea, este important de notat ca nu toate serverele sunt dedicate. In unele retele este posibil ca un calculator sa se comporte ca un server si sa aiba si alte functii.

Increderea in planurile de hosting dedicate ieftine.

Daca doriti un server dedicat iefting, ar trebuie sa fiti atenti cand comparati planurile diferite. Trebuie sa luati in considerare sistemul de operare, backupul de date si serviciile de monitorizare, optiunile hardware, spatiul, latimea de banda si suportul tehnic. Intrebati furnizorii de hosting sa va dea cateva situri pentru referinte, cititi reviewuri de hosting inainte de a va inscrie si fiti siguri ca preturile sunt suportabile. Stim ca serverele dedicate de pe aceste site sunt cele ce va vor daca cea mai mare flexibilitate si siguranta pentru banii dumneavoastra.

Informativa bine pentru ca achizitia unui plan de hosting web dedicat ieftin va fi usor. Lista de mai jos va va ghida, sau puteti face o cercetare exhaustiva pentru nevoile dumneavoastra.

Nu exagerati

Exista o opinie generala conforma careia aveti nevoie de un server dedicat daca vreti flexibilitatea de a rula diferite scripturi si sa instalati software custom. Asta a fost adevarul. Dar azi, softwareul de virtualizare sunt asa de bune ca puteti avea aceasi flexibilitate la o fractie din cost daca va decideti sa va puneti situl pe un Server Dedicat.

 
xD-Ultra Power
     

Abonamente

 
Pret lunar
Pret 6 luni
Pret anual
 
42 euro/luna
38 euro/luna
32 euro/luna
         
 
67 euro/luna
61 euro/luna
53 euro/luna
         
 
100 euro/luna
94 euro/luna
84 euro/luna
         

Preturile NU contin T.V.A.

 
 
 
 
Copyright © ASYnet 2010
 
Servicii de intretinere IT Externalizare IT Consultanta IT Abonamente service IT Retele telefonice Retele WAN Retele WLAN Retele LAN Instalare si configurare retele Optimizare servere
Administrare servere Monitorizare retele Email hosting Pachete gazduire VPS Servere dedicate Servere jocuri Aplicatii web Aplicatii e-commerce Aplicatii de gestiune Suport online
Link echange Free Wi-Fi Magazin online Despre noi Cerere oferta Download Contact