Prima pagina
Job, Reprezentant vanzari hosting
Despre istoria ASYnet, Servicii telecomunicatii
Cerere oferta servicii telecomunicatii
Download programe utile windows
Imagine Telefon pentru Plata prin SMS Autentificare
Contact Departament Service Calculatoare, Departament Sales
cerere oferta plata SMS
Servicii si suport IT Cablare structurata, Retele telecomunicatii, Proiectare Retea Proiectare retele telecomunicatii internet telefonie Hosting Web, Servere jocuri Counter Strike Portofoliu Software
     
 
Departament Call-center
 
Imagine Plata prin SMS
 
Formular Online 10% Reducere Service Calculatoare
 
Servicii IT
 
WI-FI, Retele Wireless, HOT-SPOT
 
Link exchange, Schimb banere link-uri
 
 
 
   
 

Mentenanta ISP - Executie lucrari de mentenanta ISP

  • Rezolvarea problemelor tehnice ale clientilor pe baza de tichete;
  • Upgrade-uri de retea;
  • Verificari periodice;
  • Cablare si decablare de clienti;
  • Propuneri de noi proiecte;
Firma noastra este formata dintr-un colectiv bine pregatit gata sa intervina rapid pentru solutionarea problemelor aparute in retea asigurand un up-time cat mai bun pentru conexiunile clientilor
  Avand laboratoare proprii de mentenanta fibra optica si echipe specializate in acest domeniu putem oferi cu usurinta toate serviciile privind operatiunile de lucru cu fibra optica incepand cu cablare indoor si outdoor, suduri, masuratori, remedierea problemelor de conectivitate si alte activitati ce fac obiectul acestui domeniu.
   
 

Rezolvarea problemelor tehnice ale clientilor pe baza de tichete

  Societatea noastra dispune de un dispecerat care preia probleme aparute in retea pe baza unei aplicatii de ticketing si coordoneaza echipele de pe teren pentru o interventie mult mai rapida asupra solutionarii avariilor.
   
 

Upgrade-uri de retea

  Specialistii nostri vor analiza infrastructura retelei dumneavoastra si vor interveni pentru upgrade-ul de echipamente acolo unde este necesar pentru a reduce aparitia avariilor pe anumite zone.
  Deasemenea efeactuam si extinderi de retea pentru a cabla clienti noi acolo unde nu exista acoperire.
   
 

Verificari periodice

  Mergand pe principiul “este mai bine sa previi decat sa repari” echipele noastre vor efectua verificari periodice asupra echipamentelor si elementelor retelei intervenind acolo unde este nevoie.
   
 

Cablare si decablare de clienti

  Tot societatea noastra are si responsabilitatea de a cabla noi clienti (prin cupru si fibra optica) si cea de a decabla clientii rau platnici.
   
 

Propuneri de noi proiecte

  In urma analizei infrastructurii retelei putem propune si crea proiecte de upgrade acolo unde este nevoie, proiecte de extindere pentru acapararea cat mai multor clienti, linii dedicate pentru transport de date, proiecte de backup pentru retea, etc.
   
Copyright © ASYnet 2010
 
Servicii de intretinere IT Externalizare IT Consultanta IT Abonamente service IT Retele telefonice Retele WAN Retele WLAN Retele LAN Instalare si configurare retele Optimizare servere
Administrare servere Monitorizare retele Email hosting Pachete gazduire VPS Servere dedicate Servere jocuri Aplicatii web Aplicatii e-commerce Aplicatii de gestiune Suport online
Link echange Free Wi-Fi Magazin online Despre noi Cerere oferta Download Contact