Prima pagina
Job, Reprezentant vanzari hosting
Despre istoria ASYnet, Servicii telecomunicatii
Cerere oferta servicii telecomunicatii
Download programe utile windows
Imagine Telefon pentru Plata prin SMS Autentificare
Contact Departament Service Calculatoare, Departament Sales
cerere oferta plata SMS
Servicii si suport IT Cablare structurata, Retele telecomunicatii, Proiectare Retea Proiectare retele telecomunicatii internet telefonie Hosting Web, Servere jocuri Counter Strike Portofoliu Software
     
 
Departament Call-center
 
Imagine Plata prin SMS
 
Formular Online 10% Reducere Service Calculatoare
 
Servicii IT
 
WI-FI, Retele Wireless, HOT-SPOT
 
Link exchange, Schimb banere link-uri
 
 
 
   
 

Optimizare Site pentru Google – SEO

Prezenta pe Internet a devenit o necesitate a lumii moderne, care este intr-o permanenta si rapida schimbare. La ora actuala, in lume exista aproximativ 200 milioane site-uri de Internet.
 
In aceasta multime enorma de site-uri se va lansa si site-ul dvs.
Dar va deveni site-ul dvs. cunoscut si vizitat de un numar semnificativ de oameni interesati ?
 
Aceasta este marea problema a unui site : competitivitatea. Competitivitatea unui site de Internet depinde de mai multi factori. Unul dintre cei mai importanti este calitatea continutului. Cu cat continutul are mai multa substanta, site-ul devine mai relevant pentru motoarele de cautare, in special Google.

Dar continutul de calitate nu este totul. Site-ul poate fi bine realizat si cu un continut bogat si de calitate, dar vizitatorii sa lipseasca. Atunci cu siguranta site-ul are nevoie de promovare in Internet.

Firma noastra a acumulat experienta de peste 5 ani in serviciile de promovare site in Internet. Rezultatele promovarii se vad prin obtinerea de pozitii superioare in paginile motoarelor de cautare, in special in Google Noi ne obligam ca sa aducem orice website care a fost conceput, optimizat si promovat de ASYnet Service, pe prima pagina in motorul de cautare Google, intr-un interval de timp rezonabil. Singura conditie este sa se stabileasca de comun acord termenii de cautare cei mai reprezentativi pentru website.
Site-ul dvs. poate fi deja existent in Internet, nu este obligatoriu sa fi fost creat de noi, dar pentru obtinerea de rezultate notabile, este obligatoriu sa avem acces la codul sursa al site-ului.

   
Copyright © ASYnet 2010
 
Servicii de intretinere IT Externalizare IT Consultanta IT Abonamente service IT Retele telefonice Retele WAN Retele WLAN Retele LAN Instalare si configurare retele Optimizare servere
Administrare servere Monitorizare retele Email hosting Pachete gazduire VPS Servere dedicate Servere jocuri Aplicatii web Aplicatii e-commerce Aplicatii de gestiune Suport online
Link echange Free Wi-Fi Magazin online Despre noi Cerere oferta Download Contact