Prima pagina
Job, Reprezentant vanzari hosting
Despre istoria ASYnet, Servicii telecomunicatii
Cerere oferta servicii telecomunicatii
Download programe utile windows
Imagine Telefon pentru Plata prin SMS Autentificare
Contact Departament Service Calculatoare, Departament Sales
cerere oferta plata SMS
Servicii si suport IT Cablare structurata, Retele telecomunicatii, Proiectare Retea Proiectare retele telecomunicatii internet telefonie Hosting Web, Servere jocuri Counter Strike Portofoliu Software
     
 
Departament Call-center
 
Imagine Plata prin SMS
 
Formular Online 10% Reducere Service Calculatoare
 
Servicii IT
 
WI-FI, Retele Wireless, HOT-SPOT
 
Link exchange, Schimb banere link-uri
 
 
 
 
 
Plata prin SMS
 
Plata prin SMS se poate efectua in acest moment din retelele Vodafone si Cosmote

Pentru a putea efectua plata prin SMS trebuie sa aveti un cont pe www.asynet.ro

Daca nu aveti un cont si doriti sa achizitionati un serviciu va trebui sa faceti comanda serviciului dorit. In formularul comenzii veti creea automat si contul pe www.asynet.ro

 

Instructiuni pentru efectuare plata prin SMS

1. Autentificativa pe www.asynet.ro la Autentificare Clienti

 
2. Dati click pe: Butonul “Incarca contul” pentru a incarca contul cu necesarul dorit prin: (ca in imaginea de mai jos)
Minim in cont 1 Euro
Maxim in cont 200 Euro
Tarife de incarcare 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,15,20 Euro
 
3. Alegeti reteaua din care doriti sa efectuati plata.
 

4. Dupa ce ati ales reteaua va trebui sa alegeti suma. In cazul in care totalul pe care trebuie sa il achitati este (si va dau un exemplu) 15 euro va trebui sa efectuati aceasta operatiune de 2 ori. O data alegeti suma de 10 Euro si incarcati contul trimitand sms la numarul aferent pentru 10euro (dupa ce introduceti codul de confirmare) dupa care faceti acelasi lucru doar ca in loc de 10 Euro alegeti 5euro si incarcati contul trimitand sms la numarul aferent pentru 5euro (dup ace introduceti codul de confirmare).

Dupa trimiterea cuvantului games prin sms la unul dintre numerele de mai jos veti primi un mesaj codul pentru confirmarea platii.

Dupa trimiterea fiecarui SMS veti primi un cod de acces. Toate codurile de acces primite trebuiesc introduse in campul de confirmare pentru a incarca contul dumneavoastra cu valoarea aleasa.

Atentie: Pastrati codurile de acces pana vi se activeaza comanda. In cazul in care nu se incarca contul (se poate intampla) si nu le aveti salvate in telefon sau notate comanda NU vi se va activa. Practic vi se vor cere din nou codurile.

In reteaua Vodafone sistemul presupune trimiterea a doua sms-uri de informare-confirmare. Costul fiecarui sms de informare-confirmare este de 0.05eur/sms+tva. Costul total al serviciului in reteaua Vodafone este de 1.10 eur+tva. In reteaua Cosmote sistemul de plata presupune trimiterea unui mesaj de confirmare, costul total al serviciului in reteaua Cosmote este de 1,05eur+tva.

 
5. Important: Pana la acest punct ati adaugat fonduri in contul dvs. aflat pe www.asynet.ro
 
6. Pentru a achita o factura trebuie sa alegeti produsul pe care il doriti dumneavoastra.Dupa ce ati efectuat comanda si ati ales ca modalitate de plata SMS intrati in meniul Facturi dati click pe factura care trebuie achitata si alegeti butonul “balanta cont”.Introduceti valoarea care trebuie achitata si apoi alegeti butonul”Achita Factura”.
 
7. Dupa ce ati achitat factura veti primi un email de confirmare si in scurt timp veti fi contactat de catre un operator asynet.
 
   

 

Copyright © ASYnet 2010
 
Servicii de intretinere IT Externalizare IT Consultanta IT Abonamente service IT Retele telefonice Retele WAN Retele WLAN Retele LAN Instalare si configurare retele Optimizare servere
Administrare servere Monitorizare retele Email hosting Pachete gazduire VPS Servere dedicate Servere jocuri Aplicatii web Aplicatii e-commerce Aplicatii de gestiune Suport online
Link echange Free Wi-Fi Magazin online Despre noi Cerere oferta Download Contact