Prima pagina
Job, Reprezentant vanzari hosting
Despre istoria ASYnet, Servicii telecomunicatii
Cerere oferta servicii telecomunicatii
Download programe utile windows
Imagine Telefon pentru Plata prin SMS Autentificare
Contact Departament Service Calculatoare, Departament Sales
cerere oferta plata SMS
Servicii si suport IT Cablare structurata, Retele telecomunicatii, Proiectare Retea Proiectare retele telecomunicatii internet telefonie Hosting Web, Servere jocuri Counter Strike Portofoliu Software
     
 
Departament Call-center
 
Imagine Plata prin SMS
 
Formular Online 10% Reducere Service Calculatoare
 
Servicii IT
 
WI-FI, Retele Wireless, HOT-SPOT
 
Link exchange, Schimb banere link-uri
 
 
 
 

Proiectare retele de telecomunicatii

   
 
Optimizare Consultanta Server Retele Calculatoare Administrare retele telecomunicatii Monitorizare retele telecomunicatii retele internet
   
 

Retea de calculatoare

In momentul in care ati decis sa construiti o retea de calculatoare, un specialist ASYnet Services se va deplasa la locatia dorita si impreuna cu dvs. va studia planurile cladirii si locurile unde veti dori sa aveti amplasate computerele sau celelalte echipamente de retea (imprimantele, serverele).
 
Pe baza acestor lucruri specialistul nostru va intocmi un necesar de materiale (cablu, canal cablu, switchuri, prize aplicate, etc), iar dupa acest necesar va va putea intocmi o oferta de pret.
 
Daca sunteti de acord cu pretul ofertat, urmeaza sa se stabileasca (impreuna cu dvs.) numarul si tipul serviciilor care vor fi furnizate in interiorul retelei, si totodata a echipamentelor ce vor fi necesare pentru furnizarea acelor servicii (server, routere, switchuri, cabinete metalice).
 
Pentru fiecare serviciu furnizat in interiorul retelei veti avea nevoie de un server, sau de un serviciu pe server, astfel :

Daca dvs. doriti ca utilizatorii retelei (angajatii dvs.) sa poata sa isi faca back-up la fisierele importante la care lucreaza, atunci veti avea nevoie de un server de back-up, care, ar putea sa serveasca si ca server de e-mail.

Aceasta solutie ar fi mai ieftina, avand in vedere ca nu aveti nevoie decat de un server fizic pe care puteti instala si un server de back-up si un server de mail.

Dar, motivul pentru care aceasta solutie nu este recomandata de specialistii nostri este ca in cazul in care serverul se defecteaza, pana in momentul in care va fi repus in functiune dvs. nu veti mai putea beneficia de nici unul dintre serviciile instalate pe respectivul server.

Ex. : Daca in compania dvs. exista un singur server care sa asigure serviciile de : e-mail, back-up, internet, atunci in momentul unei avarii la respectivul server dvs. nu mai beneficiati de niciun serviciu.

Dupa stabilirea tuturor echipamentelor care vor fi instalate in retea, specialistul nostru va intocmi oferta de pret care sa acopere necesitatile dvs.

Copyright © ASYnet 2010
 
Servicii de intretinere IT Externalizare IT Consultanta IT Abonamente service IT Retele telefonice Retele WAN Retele WLAN Retele LAN Instalare si configurare retele Optimizare servere
Administrare servere Monitorizare retele Email hosting Pachete gazduire VPS Servere dedicate Servere jocuri Aplicatii web Aplicatii e-commerce Aplicatii de gestiune Suport online
Link echange Free Wi-Fi Magazin online Despre noi Cerere oferta Download Contact