Prima pagina
Job, Reprezentant vanzari hosting
Despre istoria ASYnet, Servicii telecomunicatii
Cerere oferta servicii telecomunicatii
Download programe utile windows
Imagine Telefon pentru Plata prin SMS Autentificare
Contact Departament Service Calculatoare, Departament Sales
cerere oferta plata SMS
Servicii si suport IT Cablare structurata, Retele telecomunicatii, Proiectare Retea Proiectare retele telecomunicatii internet telefonie Hosting Web, Servere jocuri Counter Strike Portofoliu Software
     
 
Departament Call-center
 
Imagine Plata prin SMS
 
Formular Online 10% Reducere Service Calculatoare
 
Servicii IT
 
WI-FI, Retele Wireless, HOT-SPOT
 
Link exchange, Schimb banere link-uri
 
 
 
 

Service Calculatoare

   
 
Service si intretinere calculatoare Externalizare IT Consultanta IT Abonamente
   
 

ASYnet dispune de un colectiv de ingineri si tehnicieni, capabili de rezolvarea oricarei probleme hardware sau software.In decursul timpului am investit in pregatirea specialistilor nostri, astfel incat ASYnet are o bogata experienta in mentinerea echipamentelor in stare de functionare.

ASYnet ofera servicii hardware si software, de la planificare, proiectare si implementare, pana la administrare, pregatire personal si asistenta tehnica, pentru o gama larga de arhitecturi si sisteme de tehnica de calcul si echipamente periferice.

Serviciile oferite in virtutea unui contract de service calculatoare si intretinere a tehnicii de calcul asigura rezolvarea tuturor problemelor, indiferent de specificul sau volumul acestora.

Cu interventii prompte, cu mentenanta preventiva, contractele de service calculatoare reprezinta un adevarat succes pentru firma noastra care administreaza si intretine in acest moment un numar foarte mare de echipamente. Pentru un numar mare de echipamente, firma asigura asistenta non stop la sediul clientului.

 
 

Optand pentru un contract de service calculatoare veti dobandi siguranta functionarii in parametri optimi pentru sistemul  informatic de care va folositi.

Contributia pe care o putem aduce firmei dumneavoastra printr-un contract de colaborare consta in:

  • configurarea fiecarei componente IT in vederea obtinerii unui randament maxim,
  • emiterea de solutii prompte si personalizate pentru orice problema aparuta in acest segment si consultanta IT la efectuarea oricarei schimbari in sistemul informatic.

Dupa cum puteti  observa nu ne ocupam doar de service IT ci putem acoperi intreg segmentul  de servicii necesare unei firme ce lucreaza cu cel putin un calculator, eliminand nevoia angajarii de personal specializat, solutie care in toate cazurile s-a dovedit a fi mult mai costisitoare.

In cazul in care sunteti o firma ce lucreaza cu termene limita si defectarea unui calculator ar incetini productia ducand la pierderea profitului, va putem garanta ca timpul nostru de raspuns va fi de maxim 4 ore de la sesizarea problemei in cazul situatiilor de urgenta.

Serviciile nostre de service calculatoare pot fi solicitate si de catre persoanele fizice.

 

STIATI CA

  • In functie de locul amplasarii PC-ului acesta trebuie curatat de praf la intervale de 3-4 luni pentru evitarea incetinirii sistemului, aparitiei de erori sau chiar defectarea  acestuia.
  • Din cauza instalarilor si dezinstalarilor fregvente performantele calculatorului scad fiind nevoie de o optimizare a sistemului de operare pentru a atinge  parametri normali de functionare.
  • Datele sterse din calculator pot fi recuperate chiar si dupa formatare sau stergere din Recycle bin
  • Din cauza proastei aerisiri a sistemului acesta se poate incalzi peste limitele normale ducand la aparitia erorilor sau chiar la defectarea sistemului.
  • Performantele si stabilitatea calculatorului dumneavoastra pot creste cu pana la 30-40% in urma unui upgrade, fara a fi nevoiti sa cumparati un sistem nou.
  • Performanta calculatorului tine nu numai de componentele continute ci si de  programele instalate, sistemul de operare si configurarea acestuia.
  • Promovarea online a devenit in ultimii ani cea mai eficienta si ieftina metoda de promovare a unei afaceri
  • Sursa ce vine instalata odata cu sistemul cumparat in urma inlocuiri de componente (adaugare hdd , memorie, inlocuire placa video) necesita a fi schimbata si aceasta.
   
Copyright © ASYnet 2010
 
Servicii de intretinere IT Externalizare IT Consultanta IT Abonamente service IT Retele telefonice Retele WAN Retele WLAN Retele LAN Instalare si configurare retele Optimizare servere
Administrare servere Monitorizare retele Email hosting Pachete gazduire VPS Servere dedicate Servere jocuri Aplicatii web Aplicatii e-commerce Aplicatii de gestiune Suport online
Link echange Free Wi-Fi Magazin online Despre noi Cerere oferta Download Contact