Prima pagina
Job, Reprezentant vanzari hosting
Despre istoria ASYnet, Servicii telecomunicatii
Cerere oferta servicii telecomunicatii
Download programe utile windows
Imagine Telefon pentru Plata prin SMS Autentificare
Contact Departament Service Calculatoare, Departament Sales
cerere oferta plata SMS
Servicii si suport IT Cablare structurata, Retele telecomunicatii, Proiectare Retea Proiectare retele telecomunicatii internet telefonie Hosting Web, Servere jocuri Counter Strike Portofoliu Software
     
 
Departament Call-center
 
Imagine Plata prin SMS
 
Formular Online 10% Reducere Service Calculatoare
 
Servicii IT
 
WI-FI, Retele Wireless, HOT-SPOT
 
Link exchange, Schimb banere link-uri
 
 
 
 

Consultanta IT

   
 
Service si intretinere Externalizare IT Abonamente Service Calculatoare
   
 

De ce este importanta consultanta IT?

Serviciile noastre de consultanta IT acopera o arie larga de expertiza. Solicitand ajutorul specialistilor nostri, beneficiati de cele mai bune solutii pentru:

  • optimizare infrastructura IT existenta;
  • extindere infrastructura IT;
  • achizitii cu raport cost-calitate optim
  • realizarea unor aplicatii software care vor creste productivitatea companiei prin automatizarea proceselor, iar integrarea tuturor informatiilor intr-o platforma unica va asigura un nivel maxim de control asupra tuturor aspectelor din firma. Acest tip de software se numeste ERP (Enterprise Resource Planning)

Optimizare infrastructura IT existenta:

Tehnologiile in IT evolueaza si in multe cazuri serverele unei companii nu sunt configurate pentru a oferi maximul de exploatare a retelei. Reteaua dumneavoastra poate fi structurata pe nivele de acces, poate realiza un backup periodic automat pentru a preveni pierderea datelor, poate fi securizata pentru a preveni interventii externe si multe altele.
 

Extindere infrastructura IT

Echipamentele dumneavoastra pot fi depasite de solicitarile companiei dumneavoastra. Angajarea de personal nou, o activitate intensiva, sau instalarea unor aplicatii software care necesita resurse importante pot genera importante modificari de arhitectura si extinderi ale retelei dumneavoastra. Solicitand consultanta IT realizata de firma noastra, aveti garantia extinderii de infrastructura IT in conditii de maxima siguranta si performante maxime pentru noile echipamente.
 

Achizitii IT cu raport cost-calitate optim

Un numar mare de companii utilizeaza bugete uriase pentru infrastructura, desi necesitatile efective sunt limitate. Cealalta extrema e reprezentata de companiile care incearca sa reduca bugetul pentru infrastructura IT, desi achizitionarea unor echipamente mai performante ar creste productivitatea si implicit veniturile. Prin expertiza noastra, veti beneficia de cel mai bun raport costuri-performante si veti avea sub control bugetul fara teama unor achizitii nepotrivite.
 

ERP

In Europa de Vest si in SUA, aplicatiile ERP (Enterprise Resource Planning) au devenit o componenta indispensabila pentru toate companiile care doresc productivitate maxima, simplificarea proceselor realizate de angajati si statistici exacte pregatite oricand pentru management. Doriti sa aflati cum va poate ajuta o astfel de aplicatie software? Fiecare companie are necesitati diferite in functie de domeniul de activitate, dimensiuni si organizare. Contactati-ne pentru a stabili o intalnire si un consultant de IT va prezenta oportunitatile unui sistem personalizat nevoilor dumneavoastra.
   
Copyright © ASYnet 2010
 
Servicii de intretinere IT Externalizare IT Consultanta IT Abonamente service IT Retele telefonice Retele WAN Retele WLAN Retele LAN Instalare si configurare retele Optimizare servere
Administrare servere Monitorizare retele Email hosting Pachete gazduire VPS Servere dedicate Servere jocuri Aplicatii web Aplicatii e-commerce Aplicatii de gestiune Suport online
Link echange Free Wi-Fi Magazin online Despre noi Cerere oferta Download Contact