Prima pagina
Job, Reprezentant vanzari hosting
Despre istoria ASYnet, Servicii telecomunicatii
Cerere oferta servicii telecomunicatii
Download programe utile windows
Imagine Telefon pentru Plata prin SMS Autentificare
Contact Departament Service Calculatoare, Departament Sales
cerere oferta plata SMS
Servicii si suport IT Cablare structurata, Retele telecomunicatii, Proiectare Retea Proiectare retele telecomunicatii internet telefonie Hosting Web, Servere jocuri Counter Strike Portofoliu Software
     
 
Departament Call-center
 
Imagine Plata prin SMS
 
Formular Online 10% Reducere Service Calculatoare
 
Servicii IT
 
WI-FI, Retele Wireless, HOT-SPOT
 
Link exchange, Schimb banere link-uri
 
 
 
 

Aplicatii E-Commerce pentru comert online

   
 
Aplicatii web, Web 2.0, Software gestiune Software gestiune, gestiune integrata, gestiune online
   
 
 

Cu ajutorul pachetelor eCommerce oferite de grupul nostru, intreprinderea dvs poate beneficia de servicii de comert online. Asiguram varietate in design si solutii securizate, menite atat sa usureze procesul de achizitie cat si sa ofere o imagine cat mai clara asupra produsului oferit. Un magazin online nu implica doar o functie de tranzactii.

Specialistii ASYnet ve ofera:

  • Solutii usor de utilizat pentru management de produse.
  • Functii de cautare dupa un anumit termen sau cautari personalizate in functie de preferintele utilizatorului.
  • Calcul in timp real al intervalului de timp dedicat transportului.
  • Implementare de functii pentru calculul de reduceri in functie de cupoane, promotii, conturi de fidelitate sau zile speciale.
  • Procesare anti-frauda de carti de credit Visa, MasterCard, Visa Electron sau Maestro
  • Conversii valutare - pentru a oferi servicii atat in valuta cat si in lei.


Tranzactiile electronice sunt o forma de comert ce se extinde pe zi ce trece in Romania odata cu cresterea numarului de conexiuni la internet. Comertul electronic se imparte in mai multe categorii in functie de relatiile dintre participanti.
 

Business-to-business

Acest model de comert electronic se evidentiaza prin faptul ca toti participantii sunt persoane juridice sau organizatii. Studii recente dezvaluie faptul ca in Romania mai mult de 1.1 milioane utilizatori acceseaza internetul de la locul de munca, in peste 42.000 domenii de activitate.
 

Business-to-consumer

Este tipul de comert in care companiile vand direct la cumparatorii individuali(persoane fizice). Pe piata electronica din Romania B2C se afla in stadiul incipient, dar avand in vedere dezvoltarea cunoscuta pe plan international se poate anticipa o crestere a tranzactiilor electronice de acest tip.
 

Consumer-to-business

Acest tip de comert electronic este reprezentat prin persoanele fizice care utilizeaza internetul pentru a-si vinde produsele/serviciile companiilor
 

Consumer-to-consumer

Acest model de comert este practicat de consumatorii care vand pe internet produse direct la alti consumatori. Cel mai reprezentativ exemplu din aceasta categorie este eBay.com, un site web ce inregistreaza un succes enorm pe plan international.
 
 
 
Copyright © ASYnet 2010
 
Servicii de intretinere IT Externalizare IT Consultanta IT Abonamente service IT Retele telefonice Retele WAN Retele WLAN Retele LAN Instalare si configurare retele Optimizare servere
Administrare servere Monitorizare retele Email hosting Pachete gazduire VPS Servere dedicate Servere jocuri Aplicatii web Aplicatii e-commerce Aplicatii de gestiune Suport online
Link echange Free Wi-Fi Magazin online Despre noi Cerere oferta Download Contact