Prima pagina
Cariere
Despre noi
Cerere oferta
Download
Contact
cerere oferta
Servicii si suport IT Cablare structurata Proiectare retea Hosting Portofoliu Software
     
Suport online
 
Departament Call-center
 
Formular online
 
Servicii IT
 
Free wi-fi
 
Link exchange
 
 
 
 
Termeni si conditii

 

   
   
  Art.1 PARTILE CONTRACTANTE
 
 • Prezentul document reprezinta Termenii si Conditiile de Utilizare, este Contractul de Furnizare Servicii de gazduire pe servere virtuale. Prezentul document. este incheiat intre dumneavoastra (numit in continuare Dvs., al Dvs. sau beneficiar). In calitate de beneficiar si
  S.C. ANNARSY S.R.L. (numit in continuare nostru, al nostru, asynet.ro sau furnizor) in calitate de furnizor de servicii de gazduire pe servere virtuale. Fiind cea mai recenta versiune ce contine termenii si conditiile de utilizare, folosirea serviciilor noastre prin intermediul Pachetelor de Hosting,
  constituie subiectul prezentului contract.
 • S.C. ANNARSY SRL ., cu sediul in: localitatea Bacau, judetul Bacau, cod postal 600111, str. Marasesti, Nr. 175, E2-E3, Nr. Registrul Comertului J04/935/2003, CUI RO15656608, Banca/Sucursala: Banca BancPost SA Bacau, CONT IBAN (LEI) RO82BPOS04006820637RON01
 • In momentul in care o sa va decideti sa achizitionati oricare dintre pachetele de servicii oferite de asynet.ro, va trebui sa incheiati cu noi un contract care sa reglementeze conditiile furnizarii pachetului respectiv de servicii. Spre deosebire de acel contract, prezentul acord doreste sa va faca cunoscuta politica noastra generala de gestionare a relatiei contractuale cu clientii, spre deplina intelegere de catre acestia a regulilor care trebuie respectate pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a colaborarii noastre.
 • S-a incheiat prezentul Contract, ale carui prevederi si clauze, convenite in virtutea dreptului libertatii contractuale, au fost stabilite prin acordul nostru comun si cu respectarea legii. Prezentul contract serveste ca baza legala pentru toate serviciile de gazduire oferite de ANNARSY SRL.
 • Prin completarea formularului de comanda si bifarea casutelor de la finalizarea comezi, sunteti de acord cu termenii si conditiile de utlizare si toate anexele care sunt incluse in acest document.
 • Reprezinta o garantie ca sunteti persoana fizica, ca aveti implita varsta de 18 ani. In cazul in care reprezentati o persoana juridica, parteneriat sau orice alta forma juridica de organizare in conformitate cu standarele de comert inregistrarea Dvs. este o garantie.
 • Sunteti de acord sa furnizati in formularul de comanda informatii corecte, clare si reale, incluzand orice tip de informatie necesara pentru conditile de plata si va angajati sa actualizati in mod corect si permanent prezentele informatii.
 • Reprezinta si garanteaza ca aveti autoritatea de a utiliza serviciile conform prezentului document . in cazul in care nu sunteti de acord, nu va ma manifestati acordul asupra termeniilor sau oricaror altor modificari, singura optiune este accea de a notifica departamentul plati asupra dorintei de a rezilia unilateral prezentul document de termeni de utilizare.
  NOTA: Daca nu sunteti de acord cu prezentul contract "termeni si conditii de utilizare" nu trimiteti COMANDA.
   
  Art.2 Obiectul contractului
  Obiectul contractului constituie furnizarea de catre asynet.ro , de servicii de gazduire web pe servere virtuale,de gazduire servere de jocuri,de colocare servere de gazduire web pe servere VPS(virtual private server) si VDS(virtual dedicated server). Aceste servicii reprezinta o gama de functii si facilitati proprii fiecarui pachet de gazduire web.

• Furnizorul este de acord sa furnizeze urmatoarele servicii:
- gazduirea site-ului sau a site-urilor web contractate.
- asistenta tehnica online si/sau telefonica in cazuri exceptionale pentru utilizarea serviciilor de gazduire a siteurilor web.
   
  Art.3 VALOAREA SERVICIILOR SI TERMENI DE PLATA
 
 • ANNARSY SRL, va emite facturi proforme pe baza carora va trebui sa achitati contravaloarea serviciului contactat. Frecventa platii o veti alege dumneavoastra, initial prin intermediul formularului de comanda, iar apoi printr-o solicitare adresata departamentului plati in scris prin e-mail la adresa vanzari @asynet.ro. Plata efectuata valabil nu are caracter returnabil, nici in cazul in care renuntati anticipat la serviciile de gazduire decat in primele 30 de zile de valabilitate a contractului.
 • Plata se face in LEI la cursul de schimb BNR din ziua emiterii facturii proforme, in caz de neplata asynet.ro are dreptul de a intrerupe furnizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.
 • Daca intre data depunerii comenzii si data confirmarii platii numele de domeniu care se doreste a fi achizitionat este inregistrat de catre un tert beneficiar, vi se acorda fie posibilitatea de a vi se returna contravaloarea in lei a facturii la cursul BNR din ziua emiterii facturii, fie de a inregistra un alt nume de domeniu cu aceeasi terminatie.
 • Prin intreruperea serviciului se intelege SUSPENDAREA, STERGEREA definitiva a contului de pe serverele asynet.ro. Decizia asupra formei de intrerupere a serviciului apartine in exclusivitate furnizorului. Prin neplata serviciilor furnizate beneficiarul renunta in mod expres la alte
  drepturi si protectie legala.
 • Pentru reactivarea unui cont suspendat in urma comiterii unui abuz se va impune o taxa de reactivare, aceasta taxa va fi in functie de abuzul comis.
 • Taxa va fi cuprinsa intre 10 si 20 de euro.
 • Taxa este valabila doar pentru conturilor care comit un abuz grav.
 • Trecerea la un abonament superior sau inferior se poate face in orice moment, aceste modificari vor avea loc imediat. Plata va fi corespunzatoare tipului de abonament ales.
 • Activarea serviciilor de gazduire, inregistrarea domeniilor sau reseller se face intre 10 minute si 24 de ore de la confirmarea platii de catre client,
  confirmarea platii se poate face prin trimiterea documentului de plata pe email sau in momentul in care banca confirma plata respectiva.
 • asynet.ro poate schimba oricand tarifele pentru serviciul de gazduire, sau bazele pe care se determina orice taxa sau sa instituie orice noua taxa. In caz de reinoire preturile pot fi schimbate fara nici o modificare prealabila.
 • Perioada contractuala incepe din data in care serviciul dumneavoastra a fost activat, si ramane valabila pentru perioada selectata de dumneavoastra in formularul de comanda. In cazul in care doriti sa renuntati la serviciul furnizat de asynet.ro trebuie sa anuntati (departamentul plati)
  despre acest lucru in scris prin email.
 • Fiecare client de gazduire al asynet.ro beneficiaza de o garantie neconditionata de 30 de zile. Daca in aceasta perioada nu sunteti complet satisfacuti de calitatea serviciului de hosting sau de suportul primit puteti solicita, si primi inapoi banii platiti in avans.
   
  Art.4 Contul, parola si securitatea datelor
  Sunteti raspunzatori de pastrarea in siguranta a informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea oricarei informatii accesibile ca urmare a inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa informati Sc ANNARSY Srl in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a contului dumneavoastra.

Sc ANNARSY Srl poate bloca utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati fara nici o notificare prealabila, daca considera ca incalcati oricare din prevederile prezentate in "Termeni si Conditii". Este interzis accesul neautorizat sau folosirea si/sau divulgarea informatiilor de pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre Sc ANNARSY Srl.
   
  Art.5 Confidentialitate
  Sc ANNARSY Srl nu va divulga unor terte parti datele dumneavoastra personale furnizate la inscriere sau modificate ulterior fara consimtamantul dumneavoastra expres, cu exceptia cazurilor prevazute de legea in vigoare.
   
  Art.6 E-mailuri nesolicitate (politica antispam)
 

ASYnet.ro si Sc ANNARSY Srl are toleranta zero pentru SPAM (emailuri nesolicitate)! Trimiterea de mesaje e-mail cu caracter publicitar de promovare a serviciilor oferite de ASYnet.ro este strict interzisa. Daca suspiciunea de SPAM se dovedeste a fi reala, conturile membrilor care incalca aceasta regula, vor fi inchise imediat, fara nici o notificare si fara efectuarea platilor.

 • Fiecare cont de gazduire este limitat, astfel incat sa nu permita trimiterea a mai mult de 300 de email-uri intr-un interval de 60 de minute / domeniu, aceasta politica (restrictie) este necesara pentru a proteja calitatea serviciului de hosting.
 • Trimiterea masiva de email-uri determina consumarea masiva a resurselor unui server, aceasta avand un impact negativ asupra calitatii serviciilor receptionate de clientii.
 • Prima incalcare a acestei politici are ca rezultat suspendarea imediata a contului de gazduire si penalizarea clientului cu o taxa de 10 euro, reactivarea contului se face numai dupa achitarea penalitatii si trimiterea asynet.ro prin e-mail cu urmatorul text "Am citit, inteleg si sunt de
  acord cu politica de trimitere a email-urilor".
 • A doua incalcare a acestei politici are ca rezultat terminarea imediata a contului de gazduire.
 • asynet.ro nu va returna clientului nici una din taxele achitate in avans, in cazul in care contul a fost terminat pentru incalcarea acestor reguli.

Spam include trimiterea de mesaje email bulk si/sau comerciale nesolicitate via Internet folosind serviciile asynet.ro sau ale altui furnizor de servicii cu referire la asynet.ro (si oricare site aflat in proprietatea noastra) ori la orice site gazduit de asynet.ro.

Reguli referitoare la trimiterea mesajelor e-mail in masa:
- Trimiterea de mesaje e-mail in masa trebuie facuta doar printr-un script ce foloseste conectarea SMTP.
- Folosirea sendmail din CGI sau PHP "mail()" este interzisa pentru trimiterea de mesaje e-mail in masa.
- Adresele trecute la Return-path:, From:, Reply-To: trebuie sa functioneze si sa aiba alocat spatiu suficient.
- Trimiteti mesaje doar persoanelor care si-au dat acordul expres de a primii mesaje prin e-mail.
- Includeti in fiecare e-mail trimis datele complete si adevarate de identificare a expeditorului.
- Includeti in fiecare e-mail posibilitatea de a renunta la primirea de mesaje e-mail, ce trebuie si respectata.
- Listele de adrese e-mail trebuie mentinute la zi, asigurativa ca aveti resursele de face acest lucru.

Prin spam intelegem trimiterea de mesaje email catre destinatari care nu si-au exprimat in prealabil dorinta de a primi acele mesaje comercial sau nu
Dvs. trebuie sa puneti la dispozitia asynet.ro toate datele solicitate pentru a contacta integral sau aleatoriu pe unii din destinatii mesajelor trimise.

• Un mesaj poate fi considerat SPAM chiar daca:
- Are trecuta fraza "Acest e-mail nu poate fi considerat SPAM ..." sau alte fraze asemanatoare.
- Daca datele de indentificare a expeditorului sunt incomplete sau incorecte.
- Daca nu puteti demonsta ca o anumita persoana a fost de acord sa primeasca mesaje e-mail de la dvs.
- Daca procedura de retragere (opt-out) din baza de e-mailuri nu functioneaza.
- Daca folositi liste de e-mail cumparate (chiar si cu factura!) sau primite la schimb.
- Mesajul e-mail este trimis de pe alt server.

• Folosirea form-urilor online pentru expedierea de e-mailuri se face doar prin scripturi securizate la care accesul este restrictionat de parola sau sisteme anti robot. Nerespectarea acestor prevederi duce la dezactivarea scripturilor sau suspendarea contului.

   
  Art.7 Folosirea materialelor furnizate
  Toate materialele furnizate de ASYnet.ro si Sc ANNARSY Srl vor fi folosite ca atare conform instructiunilor disponibile doar in scopuri legale si corecte! In cazurile de suspiciuni asupra unui partener contul va fi inchis imediat, fara nici o notificare prealabila si fara efectuarea platilor.
Este interzisa afisarea materialelor ASYNet.ro si Sc ANNARSY Srl pe situri cu continut ilegal. Situri care afiseaza materialele ilegale includ, dar nu sunt limitate la: Incalcarea unui drept de autor, Materiale protejate de marca, Amenintari, Abuz, Hartuire, Continut pentru adulti, Pornografie, Continut sexual sau obscen, Activitati ilegale Hacking, Cracking, Warez.
   
  Art.8 Termeni si conditii de utilizare ale serviciilor oferite de asynet.ro
 
 • Este interzisa gazduirea pe serverele administrate de ASYnet.ro a oricaror materiale cu continut explicit sau implicit pornografic sau ilegal;
 • Materiale care incalca legea drepturilor de autor;
 • Materiale cu caracter violent, discriminator, rasist, xenofob, extremist, calomnios sau defaimator.
 • Actiunile care afecteaza functionarea optima a serverelor sunt considerate abuzuri si tratate drept o incercare de prejudiciere a AlfaHost.ro, precum si a clientilor sai.
 • Adresarile jignitoare la adresa personalului asynet.ro pot duce la suspendarea sau incetarea serviciilor fara notificare prealabila.
 • Orice activitate care incalca legislatia romana sau internationala in vigoare, indiferent de natura sa duce la anularea imediata a contului clientului, fara returnarea sumelor care ne-au fost achitate.
 • ASYnet.ro va sista serviciul si va notifica autoritatile de drept de indata ce va depista o activitate ilegala desfasurata prin folosirea serviciilor sale.
 • ASYnet.ro nu este responsabila de continutului paginilor web gazduite; responsabilitatea revine integral clientilor, asynet.ro neputand fi trasa la raspundere pentru continutul site-urilor sau actiunile clientilor sai.
 • asynet.ro nu poate fi facuta sub nici o forma responsabila pentru nefunctionarea serviciilor oferite, care rezultata din motive INDEPENDENTE de noi (caderea magistralelor furnizorilor de net, calamitati etc.) si nici pentru eventualele pagube produse clientilor sau tertilor ca rezultanta a acestora.
 • Serviciile oferite gratuit sau contra-cost clientilor pot fi schimbate (in sensul up-grade-ului) cu notificarea prealabila a acestora.
 • Ne rezervam dreptul de a schimba adresa IP destinata unui cont, cu notificarea prealabila a clientului.
 • Ne rezervam dreptul de a sterge orice informatie introdusa de clienti pe serverele noastre, informatie care ar putea afecta functionarea optima a acestora, cu notificarea in prealabil a acestuia.
 • Ne rezervam dreptul de a solicita orice tip de documente care sa probeze identitatea clientului.
 • Daca un client suprasolicita resursele sistemului si impiedica furnizarea serviciilor catre ceilalti utilizatori, contul acestuia va putea fi intrerupt imediat cu notificarea acestuia in prealabil. asynet.ro isi rezerva dreptul de a refuza continuarea furnizarii serviciilor sale catre acel client.
 • Plata oricarui serviciu AlfaHost.ro se face in interval de o luna de la deschiderea contului, perioada facturata fiind in concordanta cu solicitarea clientului (1, 6, 12,24,36 luni).
 • Clientul va beneficia in continuare de serviciile noastre doar prin achitarea integrala a sumei care reprezinta contravaloarea acestora.
 • In cazul intarzierii platii cu mai mult de 15 (cinsprezece) zile de la data scadentei, asynet.ro. va intrerupe furnizarea serviciului catre Client.
 • asynet.ro. nu va aplica aceasta masura pentru celelalte conturile ale clientului, daca intarzierea platii a survenit doar pentru unul din acestea.
 • daca datele oferite de catre un client in vederea asigurarii unui serviciu sunt eronate, asynet.ro este exonerata de orice resposabilitate. Responsabilitatea corectitudinii datelor revine in intregime clientului.
 • Comenzile cu date fictive sau incomplete, nu vor fi prelucrate. Daca se dovedeste ca un cont a fost deschis folosindu-se date fictive, acesta va fi sters.
 • Clientii accepta sa-si asume responsabilitatea ce le revine privind utilizarea legala a domeniului ales pentru care solicita inregistrarea. De asemenea, acestia consimt ca utilizarea numelui de domeniu solicitat nu aduce prejudicii unei terte parti.
 • In cazul in care cererea de inregistrare a unui nume de domeniu este depusa de solicitant in numele unei organizatii sau persoane, acesta confirma ca viitorul detinator al numelui de domeniu a fost informat asupra regulilor de inregistrare, si isi asuma responsabilitatea privind utilizarea legala a numelui de domeniu, fara prejudicierea altor parti.
 • asynet.ro se obliga sa nu vanda, publica sau distribui datele personale ale Clientilor sai, exceptie facand: cererile de informatii autorizate corespunzator din partea autoritatilor statului; legi, regulamente, citatii, sau hotarari judecatoresti; masurile de prevenire a fraudelor sau protectia drepturile AlfaHost.ro si ale reprezentantilor sai.
 • asynet.ro elibereaza factura fiscala pentru serviciile prestate, factura care va fi expediata prin Posta Romana sau prin serviciile de curierat(Nemo,Fan Courier,TNT,etc) in maximum 7 zile de emitere.
 • Domeniile inregistrate prin asynet.ro apartin in totalitate clientului.
 • asynet.ro asigura efectuarea de back-upuri zilnice, saptamanale sau lunare, configurabile de catre client. Efectuarea back-up-urilor nu constituie termen contractual. Responsabilitatea de a efectua salvarea datelor proprii revine in intregime clientului.
 • asynet.ro nu este responsabila de pierderea datelor clientilor rezultate din actiuni care conduc explicit sau implicit la aceasta.
 • asynet.ro isi rezerva dreptul de a nu onora cereri de furnizare de servicii anumitor clienti care au incalcat Termenii si Conditiile de Utilizare ale serviciilor noastre.
 • Daca prin actiunile clientului, asynet.ro sufera prejudicii morala sau materiale, ne rezervam dreptul de a cere despagubiri.
 • Acceptarea prezentelor termene si conditii are valoarea unui contract.
 • Clientul declara ca a luat cunostinta si este de acord cu toti Termenii si Conditiile asynet.ro, in momentul cererii de deschidere a unui cont.
 • asynet.ro se straduieste prin toate mijloacele pe care le are la dispozitie sa satisfaca cerintele clientilor sai, prin asigurarea unor servicii profesionale, sigure si stabile.
 • Drepturile de utilizare asupra asynet.ro revin in intregime s.c. ANNARSY S.R.L. prin reprezentantii sai legali.
   
  Art.IX. DECLINAREA RESPONSABILITATII
 
• Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca:
- utilizarea serviciului se face pe riscul Dvs. Asynet.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu
acorda garantii de nici un fel, nici in mod explicit nici implicit, incluzand, dar nelimitandu-se la garantiile de comercializare obisnuite, la potrivirea pentru un scop anume.
- orice material downloadat sau in alt mod obtinut prin folosirea serviciului se realizeaza la discretia si riscul Dvs. si ca sunteti singurul responsabil pentru orice stricaciune a computerului Dvs. sau pierderea de date rezultata in urma dowloadarii unor materiale.
- mecanismele de securitate incorporate in software(sistem) cunosc efective/inerente, Dvs. responsabilitatea de a identifica exact necesitatile Dvs.

• asynet.ro prin prezentul acord sau altii termenii furnizati nu garanteaza ca:
- serviciul se potriveste exact cerintelor Dvs.
- serviciul va functiona neintrerupt, in siguranta si fara erori.
- rezultatele obtinute prin folosirea serviciului vor fi fara gresala si de incredere.
- calitatea produselor, serviciilor, informatiilor sau altor materiale cumparate sau obtinute de Dvs. prin serviciuvor indeplini asteptarile Dvs., precum si orice eroare a software-ului va fi corectata.
- nici un sfat sau informatie, orala sau scrisa, obtinuta prin sau de la serviciu nu creeaza orice alte garantii neprecizate in actualul acord.
- asynet.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru nerespectarea termeniilor limita, pentru stergerea, nefurnizarea sau stocarea eronata a oricarei forme de comunicare sau oricaror setari personalizate utilizate de Dvs.

• asynet.ro va face eforturi insemnate pentru a intretine serviciul, totusi asynet.ro nu raspunde pentru stricaciuni, pierderi de date, detalii de client sau detalii de vanzator, venit sau alte pagube produse afacerilor datorate intarzierilor, transmiterea gresita sau netransmiterea informatiilor, datorate restrictiei sau intreruperia accesului, bugurilor sau altor erori, folosirii neautorizate a datelor impartiria accesului la serviciu.

• Sunteti responsabil de intretinerea si salvarea de siguranta (Backup) datelor Dvs. si de orice informatie stocata prin serviciu.
   
  Art. X. LIMITAREA OBLIGATIILOR
  • Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca asynet.ro , asociatii sai sau alti parteneri asynet.ro nu au obligatii pentru orice paguba directa, indirecta, speciala, exemplara, inclusiv, dar nelimitand-use numai la pagube de pierdere de castiguri viitore, bunacredinta, folosire, date sau alte bunuri intangibile (chiar daca ati avertizat asynet.ro de posibilitatea unor asemenea pierderi), rezultand din:
- folosirea sau imposibilitatea folosirii serviciului.
- erori, defecte, omisiuni intarzieri in operatii sau transmisii sau orice alta neregula a bunului mers al serviciului sau a software-ului.
- costul preocuparii de bunuri sau servicii pentru inlocuirea celor cumparate sau obtinute prin mesaje sau tranzactiilor realizate prin serviciu.
- acces neautorizat sau alterarea transmisiilor Dvs. si datelor.
- declaratiilor si comportamentului unei alte parti fata de serviciu.
- orice bun sau serviciu oferit sau avandut prin intermediul serviciului.
- orice alta situatie referitoare la serviciu sau la software.
   
  Art. XI. LEGEA APLICABILA SI FORTA MAJORA
  • Legea aplicabila termenilor si conditiilor de utilizare si relatia dintre Dvs. si asynet.ro va fi sub incidenta legilor statului Roman, cu exceptia obligatiei de efectuare a plati, niciuna dintre parti nu va fi responsabila pentru orice esec sau intarziere in actiunile sau inactiunile sale reglementate de acest document. daca acestea se datoreaza unei cauze pe care nu o poate controla cum ar fi (dar nelimitandu-se la acestea):
- acte de razboi, acte guvernamentale, intreruperea Internetului (care sa nu rezulte din actiunile sau inactiunile lui asynet.ro), fenomene naturale, cutremure, embargouri, sabotaj, conflicte de munca.
- trebuie notificate celeilalte parti prompt.
- partea aflata in caz de forta majora trebuie sa utilizeze eforturi comerciale rezonabile ca sa corecteze prompt orice disfunctionalitate sau intarziere.

• Daca asynet.ro nu este in stare sa poata oferi Serviciul pentru o perioada de 30 de zile consecutive din cauza unui eveniment de forta majora continuu, Dvs. veti putea rezilia Serviciul, dar asynet.ro nu va avea nici o obligatie in legatura cu aceasta.
   
  Art. XII. RELATIA DINTRE PARTI
 
 • Acest acord nu va stabili nici o relatie de parteneriat, asociatiune in participatiune, relatii de munca, agentie intre asynet.ro si Dvs.
 • Nici asynet.ro, nici Dvs. nu veti avea puterea de a lega cealalta parte sau sa creeze obligatii pentru cealalta parte fara a avea un consimtamant prealabil de la aceasta, in scris, cu exceptia celor precizate expres in acest acord.
 • asynet.ro si Dvs. sunteti de acord ca, exceptand cele precizate expres in acest acord, nu vor exista terti beneficiari ai acestui acord,cum ar fi companiile de asigurari pentru orice parte sau utilizatorii Dvs., fara ca acest exemplu sa fie limitativ.
   
  Art. XIII. CLAUZE FINALE
 
 • Acesti termeni si conditii de utilizare . constituie un acord dintre asynet.ro si Dvs. si va guverneaza utilizarea serviciilor, constituind contractul de prestari servicii incheiat intre Dvs. si asynet.ro
 • Puteti de asemenea sa va aflati sub autoritatea altor termeni aditionali sau conditii de utilizare ce se aplica in momentul in care utilizati alte servicii asynet.ro, continut sau software al unui tert.
 • Daca orice prevedere a acestor temeni si conditii sau altor documente incorporate este dovedita de o institutie competenta ca fiind invalida, partile sunt de acord ca aceasta institutie sa incerce sa ia in consideratie intentiile partilor asa cum sunt reflectate in prevedere, iar restul prevederilor ramanand in vigoare.
 • Sunteti de acord ca fara a tine seama de alta lege sau statut, orice revendicare sau pricina ce reiese din acesti termeni sau sunt legati de utilizarea serviciilor sau a termenilor si conditiior de utilizare trebuie inaintata in decurs de un an dupa ce aceasta cerere a fost ridicata sau va fi pentru totdeauna clasata.
 • Titlurile sectiunilor in acesti termenii sunt numai pentru convenienta si nu au nici un efect legal sau contractual.


Aceste conditii pot fi modificate de catre Sc ANNARSY Srl la anumite intervale, fara o anuntare prealabila a utilizatorilor sau o acceptare prealabila de catre acestia. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

   
Copyright © Telesystem 2009
 
Servicii de intretinere IT Externalizare IT Consultanta IT Abonamente service IT Retele telefonice Retele WAN Retele WLAN Retele LAN Instalare si configurare retele Optimizare servere
Administrare servere Monitorizare retele Email hosting Pachete gazduire VPS Servere dedicate Servere jocuri Aplicatii web Aplicatii e-commerce Aplicatii de gestiune Suport online
Link echange Free Wi-Fi Magazin online Despre noi Cerere oferta Download Contact